علیرضا شاه حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به عضویت هفت هزار نفر در کتابخانههای عمومی استان سمنان همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: مردم این استان، افرادی مومن، بصیر و سرافراز در ایران اسلامی بوده و همیشه در همه عرصههای فرهنگی حضور فعال داشتهاند و این وظیفهای سنگین بر دوش ما میگذارد تا در برآوردن نیازهای مطالعاتی آنان بیش از پیش تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: فعالیتهای فرهنگی نیاز به برنامهریزی اصولی و جدیت دارد که نتایج آن در آینده میتواند جامعه را سعادتمند کند.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان سمنان افزود: ۶۴ باب کتابخانه عمومی و مشارکتی در استان وجود دارد و انشاءالله بتوانیم به یاری خداوند در افزایش و توسعه آنها در مناطق محروم و روستایی نیز در آینده نزدیک اقدام کنیم.
شاه حسینی اذعان از وجود ۹۶۶ هزار و ۱۳۰جلد کتاب در کتابخانه های استان سمنان خبر داد و گفت: وجود ۱.۴۸ کتاب به ازای هر نفر باعث شده استان ما در رتبه دوم کشور قرار بگیرد.
وی افزود: با استناد به آمار نهاد کتابخانه های عمومی کشور، در حال حاضر ۴۶ کتابخانه نهادی، ۱۶ کتابخانه مشارکتی و دو باب کتابخانه مستقل در این استان مشغول فعالیت هستند.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان سمنان با اشاره به اینکه بیش از ۵۲ هزار نفر، عضو کتابخانه های عمومی استان هستند که حدود هشت درصد جمعیت استان را تشکیل می دهد خاطر نشان کرد: به ازای هر نفر چهار متر مربع فضای کتابخانه ای در استان وجود دارد که به شاخص آن در سند چشم انداز ۱۴۰۴ رسیده ایم.
شاه حسینی با تاکید بر این که در سه شاخص تعداد کتابخانه، تعداد کتاب و زیربنا در جایگاه دوم کشور قرار داریم، تصریح کرد: ایجاد بخش استان شناسی در کتابخانه های اصلی و رونمایی از کتب منتشره و ارسال کتاب هایی با موضوعات اطلاعات عمومی، استان شناسی، علمی و ... به آرایشگاه ها برای پر کردن اوقات فراغت مردم از جمله فعالیت های این اداره کل بوده است.
وی از راه اندازی اتاق فکر متشکل از کتابداران، نخبگان کتابداری استان سمنان، مسئولان و اساتید برجسته دانشگاه و کارشناسان ارشد این اداره کل در آینده نزدیک خبر داد و عنوان کرد: ارتقاء سطح مطالعه مفید، تقویت برنامه های نرم افزاری و محتوایی در چهارچوب برنامه های فرهنگی نهاد، ایجاد دستور کارهای محتوایی برای جلسات، ارتقای شاخص های اصلی کتابخانه ای از مهمترین اهداف انجام این کار است.