بوشهر - معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: دانشگاه‌ها بخشی از درآمدهای خود را از طریق قرارداد با صنعت کسب کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری ظهر دوشنبه در نشست با اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: تجاری سازی محصولات دانش بنیان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید در این راستا حرکت کنیم.

وی ادامه داد: در بخش اقتصاد دانش بنیان که در سال‌های اخیر در کشور رواج یافته است، باید تجاری سازی محصولات در اولویت قرار بگیرد؛ زیرا کشورهایی در این عرصه موفق هستند که تخقیقات و پژوهش‌های خود را در بخش تجاری سازی به جایگاه بالایی برسانند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه دانشگاه‌ها از پایه‌های اصلی اقتصاد دانش بنیان هستند، تصریح کرد: دانشگاه در عرصه اقتصادی حصاری ندارد و باید فعالیت گسترده‌ای در این زمینه صورت گیرد.

تزریق دو هزار میلیارد تومان به صندوق دانش بنیان معاونت علمی

وی تاکید کرد: اگر دانشگاه‌های بوشهر در عرصه شسلات و نفت و گاز و گیاهان دارویی و .. . بتوانند مشکلات مردم را حل کنند، هیچ محدودیتی در حمایت از طرح‌های مذکور نخواهیم داشت.

ستاری با تاکید بر اینکه هر پژوهشی باید مشتری خود را داشته باشد، اضافه کرد: حرکت و توسعه دانشگاه‌ها در کشور مطلوب است ولی باید به کیفیت در دانشگاه توجه بیشتری صورت بگیرد.

وی افزود: طی یک سال اخیر دو هزار میلیارد تومان به صندوق دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تزریق شده است که برای طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی اختصاص یافته است.

دانشگاه‌ها درآمدهای خود را از طریق قرارداد با صنعت کسب کنند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان ساخت: دانشگاه‌ها باید بخشی از درآمدهای خود را از طریق انعقاد قرارداد با صنعت و شرکت‌های دانش‌بنیان کسب کنند.

وی ادامه داد: در راستای رشد و توسعه مراکز رشد و نوآوری دانشگاه خلیج فارس حمایت های لازم را انجام خواهیم داد و امیدواریم شاهد تقویت این بخش در دانشگاه باشیم.

ستاری اذعان داشت: در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 13 ستاد پژوهشی داریم که اعتبارات بسیار خوبی را برای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی اختصاص داده‌اند.

برچسب‌ها