معاون وزير ارتباطات با اشاره به وجود 10 میلیون دانشجو و فارغ التحصیل مرتبط با ارتباطات و فناوري اطلاعات در ایران، گفت: این پتانسیل می تواند جریان حرکت به سمت سرویس های تکنولوژی محور را رقم بزند.

به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله جهانگرد با بیان اینکه به اذعان كارشناسان داخلي و خارجي، ايران به واسطه داشتن نيروي انساني تحصيلكرده و ديگر توانمنديهاي مورد نياز در اين حوزه،‌ كشوري در منطقه است كه ظرفيت بالايي در حوزه تحقيق و توسعه (R&D) دارد گفت: امنيت، اقتصاد، فرهنگ،‌نيروي انساني، دغدغه هاي زيست محيطي و تحولات تكنولوژی از جمله مواردي است كه برنامه هاي توسعه كشورها با درنظرگرفتن آنها تدوين مي شود.

وی با بیان اینکه مولد تكنولوژي،‌حوزه علم و دانش است و با تصحيح زنجيره توليد و تبديل آن به محصول و كاربرد مي توان ارزش افزوده خلق كرد افزود: براي تحقق برنامه هاي افق 20 ساله كشور باید از حوزه علم و دانش استفاده شود و در همين راستا صنعت مي تواند با طرح مشكلات خود به دانشگاهها، رابطه صنعت و دانشگاه را به صورت كاربردي، عملياتي كند.

معاون وزير ارتباطات با بيان اينكه در حال حاضر 10 میلیون دانشجو و فارغ التحصیل در حوزه هاي مرتبط با ارتباطات و فناوري اطلاعات در ایران وجود دارد خاطرنشان کرد: این پتانسیل می تواند جریان حرکت به سمت سرویس های تکنولوژی محور را رقم بزند اما نداشتن مهارت كافي يكي از نقاط ضعف در اين حوزه محسوب مي شود كه وجود دانشگاه هايي همچون دانشگاه فني و حرفه اي مي تواند تا حدودي اين مشكلات را مرتفع كند.

وي ادامه داد: تغيير سياست ها،‌ ارتقاء و گسترش دامنه فعاليت هاي آموزش عالي و اصلاح و افزايش ظرفيت نهادهاي دانش بنيان از جمله اقداماتی است كه مي تواند در راستاي مهارت افزايي افراد تحصيلكرده مورد توجه قرار گيرد.

برچسب‌ها