قم - مدیرعامل باشگاه آبادگران قم از حضور تیم آبادگران قم در مسابقات فوتسال دسته اول بانوان کشور خبر داد و گفت: مراسم قرعه کشی مسابقات فوتسال بانوان کشور روز ۲۵ آذرماه برگزار می‌شود.

سید جواد طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آبادگران قم با تمام قوا در لیگ فوتسال دسته اول بانوان کشور شرکت می‌کند و برای حضور در این مسابقات مدت‌ها پیش با ارسال نامه‌ای به فدراسیون، اعلام آمادگی کرده‌ایم.

وی افزود: پس از موفقیت در فصل گذشته و نایب قهرمانی لیگ دسته دوم فوتسال کشور، عزمی جدی برای حضور در مسابقات بانوان کشور داشتیم و برنامه‌ای برای انصراف از لیگ دسته اول نداریم.

مدیرعامل باشگاه آبادگران قم در مورد وضعیت کادر فنی و بازیکنان این تیم در لیگ گفت: تمامی امور مربوط به تیم فوتسال بانوان به مرتضی طریقه دار مدیر تیم‌های فوتسال باشگاه آبادگران واگذار شده و وی در این باره تصمیم گیری می‌کند.

وی بیان داشت: فوتسال بانوان قم در سطح بالای کشور دارای نماینده‌ای نبوده است و فصل گذشته با تلاش و همدلی مجموعه آبادگران، توانستیم تیم فوتسال بانوان را به لیگ دسته اول برسانیم و هدف ما این است که بتوانیم بتدریج تیم را برای حضور در لیگ بر‌تر فوتسال بانوان کشور آماده کنیم.

طباطبایی عنوان کرد: مراسم قرعه کشی مسابقات فوتسال بانوان کشور روز ۲۵ آذرماه در محل روابط عمومی فدراسیون فوتبال برگزار می‌شود و نماینده باشگاه آبادگران برای حضور در این مراسم، عازم تهران می‌شود.

مدیرعامل باشگاه آبادگران قم تصریح کرد: در دور گروهی مرحله نهایی مسابقات فصل گذشته، آبادگران در خانه با دو پیروزی برابر شهرداری دزفول و تربیت بدنی اندیمشک و تساوی برابر پرنیان رودسر ضمن کسب جواز صعود به لیگ دسته اول راهی نیمه نهایی شد و با شکست دادن پیروزی کامیاران در نیمه نهایی به فینال رسید اما در فینال مغلوب نماینده تهران شد.

مدیرعامل باشگاه آبادگران قم خاطرنشان کرد: ترکیب تیم فوتسال آبادگران قم را در این مسابقات زهرا ایمانی راد، زهرا قربانی، شیرین اسماعیلی، طاهره شکری، مهناز فرهانی، نرگس قبادی، الهام ظهوری، مریم رهیده و‌ام البنین مویدی با مربیگری نرگس رضایی و سرپرستی الهام اسحاقی تشکیل دادند.