به گزارش خبرنگار مهر، اعلام وضعیت جوی و دمای هوا یکی از موارد مهمی است که این روزها برای انجام سفرهای دریایی، زمینی، مشاغلی همچون کشاورزی، صیادی، انجام پروژه های مختلف عمرانی لازم است.
طی ماه های اخیر سیمای مرکز خلیج فارس نام شهرستان سیریک را از جدول وضعیت جوی و دمای هوای شهرستان های استان حذف کرده بود که پیگیری های خبرنگار مهر نشان از سرقت تجهیزات هواشناسی در شهرستان سیریک داشت.
حسین رنجبر مدیرکل هواشناسی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار مهر دلایل عدم پخش وضعیت جوی و دمای هوای سیریک بیان داشت: متاسفانه تا کنون طی دو بار تجهیزات تمام اتوماتیک هواشناسی در شهرستان سیریک به سرقت رفته است.
وی عنوان کرد: اداره هواشناسی برای کاهش هزینه های جاری از جمله حقوق و سایر موارد اقدام به خرید تجهیزات تمام اتوماتیک هواشناسی کرد و این تجهیزات در منطقه مورد نظر در سیریک استقرار یافت اما متاسفانه پس از مدت زمانی این تجهیزات توسط سارقان ربوده شد. با توجه به پیگیری های فرماندار این شهرستان اقدام به خرید مجدد تجهیزات به سرقت رفته شدیم ولی باز هم شاهد سرقت این تجهیزات هستیم.
رنجبر اظهارداشت: به فرماندار سیریک اعلام کرده ایم که این بار تامین اعتبار از سوی شهرستان شود و قول نگهداری این تجهیزات هم داده شود تا بتوانیم مجددا ایستگاه هواشناسی این شهرستان را فعال کنیم.
فرماندار سیریک با انتقاد از برخی بی توجهی ها از سوی ادارات کل در استان نسبت به مردم سیریک در سال های گذشته گفت: تنها راه حل پیشرفت و توسعه شهرستان سیریک استقرار ادارات در این شهرستان است.
سعید الله مبارکی در گفتگو با خبر نگار مهر با اذعان به اینکه استقرار دستگاهای اداری در شهرستان ها از مصوبات هر اداره کل محسوب می شود اظهار کرد : از ارتقاء بخش به شهرستان شدن سیریک پنج سال می گذرد اما به دلیل عدم استقرار ادارات و دستگاه های دولتی و اجرایی در این شهرستان تا کنون هیچگونه توسعه و پیشرفتی صورت نگرفته است
مبارکی با انتقاد از عدم رونق و توسعه در سیریک گفت: نزدیک پنج سال است که مردم سیریک فریاد استقلال و شهرستان شدن سر می دهند، و استقرار ادارات در این شهرستان یکی از خواسته های اصلی این مردم است.
وی ضمن اشاره به نبود بعضی از ادارات در این شهرستان پرداخت و افزود: استقرارمرکز فنی و حرفه ای در سیریک از مصوبات سفر ریاست جمهوری به سیریک بوده، که متاسفانه حتی صورت مسائله هم پاک شده و از این مصوبه نام برده نمی شود.
وی اضافه کرد: اکنون این شهرستان به نیروی انسانی متخصص و توانمند نیاز دارد، که با داشتن این نیرو سکان توسعه و آبادانی بدست آنها داده می شود.
و در این خصوص مبارکی بیان داشت: رشته های آموزشی دیده مرتبط با نیاز منطقه سیریک نیست، تجارت، صید و صیادی از رشته های مورد نیاز اصلی منطقه است که بر روی آنها باید کار شود.
وی با اعلام نارضایتی مردم از نبود برخی ادارت در سیریک و به دنبال ان نبود دادگاه اشاره کرد و گفت: مردم در سیریک برای موارد جزیی هزینه های زیادی پرداخت می کنند،واینکه وقت هم از انها گرفته می شود.
وی با بیان اینکه تامین کننده نیروی انسانی و احداث ساختمان ادارت و نهادها به عهده فرمانداری نیست، خواستار هرچه سریعتر استقرار دادگاه در سیریک شد و افزود: هم از سوی فرمانداری و هم استانداری پیگیر کننده این موضوع هستند ،که امیدواریم به زودی نتیجه ای به مردم این شهرستان داشته باشد.
سعیدالله مبارکی به یکی از نیاز های اصلی در منطقه اشاره کرد،عدم ارائه گزارش هواشناسی بوده که در این خصوص گفت: دستگاه های ایستگاه هواشناسی در سیریک در سال 1391 در فضای پشت ساختمان دفتر صید سیریک نصب گردید و بدون اینکه برای این دستگاه ها نگهبانی گذاشته باشند.
وی محل نصب دستگاهای هواشناسی مناسب ندانستند و اظهارداشت: این محل به لحاظ دور بودن از شهر به نوعی در دسترس دزدان بوده ،که دو بار در طول این مدت از دستگاهای هواشناسی در سیریک سرقت شده است.
وی با اذعان به اینکه تامین نیروی انسانی و احداث ساختمان ادارت به عهده فرمانداری نیست افزود: نبود مراکز تفریحی نقش اساسی در روند جذب گردشگر به این منطقه نیز دارد،که در این موضوع کار نشده است.
فرماندار سیریک با ناچیز خواندن اعتبارات عمرانی و کمک های دولتی بیان داشت: جهت کارهای عمرانی نیاز به اعتبار است و با این اعتبار کم نمی توان انتظارات مردم نیز برآورد کرد.
وی با اشاره به داشتن پتانسیل های فراوان بخصوص در بخش صید و صیادی در سیریک گفت : متاسفانه زیر ساخت های لازم جهت رونق و توسعه بخش های مختلف نیز وجود ندارد.
وی بیان داشت: با وجود اینکه کمبود آب در سیریک با احداث آب شیرین کن رفع می شود،اما کارشکنی های پیمانکار هنوز به بهره برداری نرسیده است.
فرماندار سیریک در پایان خواستار استقرار ادارات از قبیل (دادگاه ،تعاون،کارورفاه اجتماعی،پلیس راه،بیمارستان ،صندوق مهر رضا،ایستگاه هواشناسی،واحد خبر،درمانگاه تامین اجتماعی اداره بنادر و کشتی رانی ،بان کها و دیگر نهادها شد و افزود : درست است که خیلی از کاستی ها از سوی ادارات است ،اما باید عمران و توسعه و ابادانی شهر با مشارکت مردم انجام می گیرد.