قم - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، توانمندسازی اقتصادی زنان را از دغدغه‌های دولت یازدهم عنوان کرد و گفت: نقشه جامع آسیب‌های اجتماعی در حوزه زنان و خانواده بر اساس وضعیت هر استان ترسیم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهین‌دخت مولاوردی شامگاه سه شنبه در دیدار جمعی از مدیران دانشگاه مفید گفت: در سفری که سال گذشته به این دانشگاه داشته‌ام صحبت‌های کلی انجام گرفته اما یک سال وقت لازم داشته‌ایم تا یک سری بررسی‌ها را در حوزه‌های مختلف انجام دهیم از جمله بحث مربوط به بازنگری قوانین و مقررات که طبق ماده ۲۳۰ یکی از محور‌های ۱۴ گانه‌ای است که جزو وظایف معاونت امور زنان و خانواده است.

وی با بیان اینکه در سال پایانی برنامه پنجم توسعه قرار داریم، اظهار کرد: در دولت دهم برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده طبق همین ماده ۲۳۰ تدوین شد و بسته اجرایی آنکه تقسیم کاری بین دستگاه‌های مختلف است، صورت گرفته اما متأسفانه با پیگیری‌های به عمل آمده متوجه شدیم این برنامه اصلا در کشور به اجرا در نیامده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در حال برنامه ریزی و تدارک اجرای مفاد این ماده هستیم، گفت: در دولت هشتم در جریان فعالیت همکاری دانشگاه مفید قم با مرکز امور مشارکت زنان بودم و اکنون با توجه به ظرفیت این دانشگاه می‌توانیم همکاری خوبی برای بازنگری قوانین و به روز کردن آن‌ها داشته باشیم.

وی تصریح کرد: باید به اعطای حقوق زن و کودک که از نظر شرعی و قانونی به آن اشاره شده است دست پیدا کنیم.

تفاهم نامه‌معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور با دانشگاه مفید قم

مولاوردی هدف از این جلسه را همکاری معاونت امور زنان و خانواده با دانشگاه مفید دانست و افزود: در تفاهم نامه‌ای که با دانشگاه مفید امضا می‌شود پژوهش‌ها، همایش‌های مشترک و دوره‌های آموزشی و دیگر موارد اشاره خواهد شد.

وی از برگزاری همایش ملی زن و اعتدال در فروردین ماه سال آینده خبر داد و گفت: در مورد حقوق کودک پیشنهاد می‌شود تا با همکاری دانشگاه مفید، وزارت کار و استانداری قم همایشی سال آینده برگزار شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یکی از دغدغه‌های دولت تدبیر و امید را توانمندی اقتصاد زنان بیان کرد و افزود: یکی از مواردی که دولت‌های گذشته تنها حرفش را زدند ارزش گذاری کار خانگی است که ما آن را آغاز کرده‌ایم و این یکی از موارد همکاری با دانشگاه مفید در تفاهم نامه است.

وی با بیان اینکه طبق ماده ۲۳۰، چهارده محور در حوزه زن و خانواده مشخص شده است، یادآور شد: در سال پایانی برنامه پنجم توسعه حتما باید متمرکز به این ۱۴ محور باشیم.

مولاوردی گفت: بحث برنامه ششم را در دستور کار داریم و در مرحله اعلام سیاست‌های کلی برنامه ششم هستیم و ما سند راهبردی امور زنان و خانواده را با رویکرد دولت یازدهم آماده می‌کنیم.

وی همچنین ادامه داد: پیش نویس سند سیاستی اجرایی اشتغال پایدار زنان را طبق مصوبه شورای عالی اشتغال آماده کرده‌ایم و نیز نقشه جامع آسیب‌های اجتماعی در حوزه زنان و خانواده را بر اساس وضعیت هر استان ترسیم و وضعیت زنان در ۳۱ استان را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به اجلاس "پکن + ۲۰ " اشاره و آن را یکی از مهم‌ترین اجلاس‌ها در سطح جهان خواند که اسفندماه برگزار می‌شود و عنوان کرد: کتابچه، سی دی دستاورد‌های زن در ۱۲ حوزه نگران کننده آماده شده، گزارش‌ها و چالش‌ها در این زمینه را ارسال و همچنین کتاب مصور نقش زنان در عرصه‌های مختلف را آماده کرده‌ایم.