به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد باقری پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیلات زائران در تالار امام رضا(ع) در استانداری قم با اشاره به درخواست اورژانس کشور از دانشگاه علوم پزشکی قم برای ارسال تجهیزات به مهران اظهار داشت: انجام این کار نیاز به انجام مراحل قانونی داشت اما شرایط مهران اضطراری بود.
وی ادامه داد: ما آمادگیهای اربعین را برای برگزاری مراسم در شهر قم و محورهای اطراف داشتیم اما درخواست شد از اورژانس کشور که یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه آمبولانس با امکانات کافی به مرز مهران اعزام شوند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قم با اشاره به اجابت به این درخواست تلفنی خاطرنشان کرد: تیمها را در عرض یک ساعت آماده و به مرز مهران اعزام کردیم که الان هم دوستان ما هنوز آنجا حضور دارند و چند نفر پرستار هم به همراه این تیمها اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه تیمهای اورژانسی قم مهارت خاصی برای این شرایط دارند، گفت: از مسئولان اورژانس قم هم چند نفر برای خدمترسانی به مهران رفتند.
باقری خاطرنشان کرد: در روزهای برگزاری مراسم اربعین هم تیمهای بهداشتی، تیمهای بیمارستانی و تیمهای امدادی توان خود را برای خدمت به زائران به کار گرفتند.
مدیرکل بحران استانداری قم هم در این نشست با اشاره به بیشتر شدن نیازهای تسهیلات دهی به زائران با مرور زمان گفت: باید از الگوی عراق برای ساماندهی زائران استفاده کرد.
محسن اوروجی با اشاره به اینکه در ایران همه نگاهها به سوی دولت است، ابراز داشت: در عراق اما هیچکس منتظر دولت نمینشیند و مردم خود زائران را پذیرایی میکنند.
وی ادامه داد: باید به سمتی برویم که تصدیگری دولت در این امور کمتر شده و مردم خودشان برای اداره آن پای کار بیایند.