دكتر قطب الدين صادقي درمورد علت موكول شدن اجراي "عكس يادگاري" به سال آينده اظهار بي اطلاعي كرد و گفت: بهتر است در اين باره از مسوولان تئاتر بپرسيد، من نمايشم را در روز روشن و در جشنواره تئاتر فجر اجرا كردم، نمايشنامه خواني هم كردم، مشكلي نداشت.

دكتر قطب الدين صادقي در گفت وگو با خبرنگار تئاتر " مهر "،  در مورد  اجراي اين نمايش درآينده افزود: ديگر از تئاتر كاركردن بيزار و خسته شده ام، در شرايط كنوني نمي خواهم به آينده فكر كنم . به اندازه اي دلخورم كه حتي ديگر نمي توانم از مقابل "تئاتر شهر" عبور كنم. 

وي در باره علت  عدم اجراي نمايش خود توسط مسوولان پاسخ داد: بهتر است  در اين باره از مسوولان تئاتر بپرسيد.

اين كارگردان تئاتر در پاسخ به اين كه آيا شما موافقيد كه "عكس يادگاري مشكلات اصلاحي دارد؟ گفت: نمايش من هيچ مشكلي ندارد و من نمايشم را در روز روشن، در جشنواره تئاتر فجر اجرا كردم، نمايشنامه خواني هم كردم . در آن زمان هيچ  مشكلي نداشت و زماني كه داشتم براي اجراي عمومي  دكور آن را نصب مي كردم، يك دفعه مشكل دار شد و جلوي آن را گرفتند .

صادقي درباره وعده هايي كه معاونت هنري  در مورد اجراي اين نمايش  طي ماه گذشته داده بود نيز توضيح داد: روز گذشته قرار بود، آقاي ايماني را ببينم و تكليف كار روشن شود، اما ايشان پذيراي من نشد و پيغام داد به پارسايي رئيس مركز مراجعه كنم، آقاي پارسايي هم وعده سال ديگر را داد.