به گزارش خبرنگار مهر، علی فرخزاد صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان با اشاره به جلسه بررسی مشکلات دهکده طبیعت در بوستان باراجین اظهار داشت: سرمایه گذاری حداقل سه میلیارد تومانی برای این پروژه درنظر گرفته شده است، پروژه ای که معتقدیم حداقل هزینه های راهبردی خود را باید تأمین کند.
وی با ابراز تأسف از اینکه بوستان باراجین قادر به درآمدزایی و تأمین هزینه های خود نیست، ادامه داد: درآمد دهکده از ابتدای تأسیس تاکنون، یک میلیاردو ۵۰۰ میلیون ریال بوده و درحالیکه ماهانه ۳۰۰ میلیون ریال برای آن هزینه می شود باید گفت که در این مدت، دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال هزینه به این مرکز تحمیل شده است.
این عضو شورا در ادامه اضافه کرد: طرح ها باید با حداقل هزینه ها طراحی و اجرا شوند، ماهیتشان راهبردی باشد و از درآمد ناشی از آنها بتوان منابعی برای اجرای پروژه های جدید تعریف کرد.
وی در این رابطه متذکر شد: برای اداره و نگهداری هر چشمه سرویس بهداشتی عمومی، ماهانه یکصد هزار تومان در کشور هزینه می شود ولی در کشوری مثل ترکیه طراحی و اداره سرویسهای بهداشتی به شکلی است که هزینه های خود را تأمین می کند.
نایب رئیس شورا با تأکید بر اینکه باید در همه حوزه ها به دنبال درآمد پایدار بود، عنوان کرد: تکیه به درآمدهای ناشی از ساخت و سازها راه به جایی نخواهد برد و باید در اندیشه منابع درآمدی جدید بود.
وی در رابطه با تصمیماتی که برای حل مشکل دهکده طبیعت اخذ شده صحبت کردو افزود: قرار شد سازمان خدمات طراحی و حوزه درآمد شهرداری پبشنهادات خود را برای ایجاد منابع درآمدی پایدار به مسئولان شورا بدهند.
فرخزاد یادآورشد: سیاست گذاری ها باید در این مجموعه طوری باشد که از درآمد خود، فاز جدید را تکمیل کند و در قالب لایحه ای پیشنهادات خود را به شورا ارائه دهند.
تفرجگاه های بوستان باراجین باید توسعه یابد
فاطمه اشدری رئیس کمیسیون پیگیری و نظارت شورای اسلامی شهر قزوین، با تأکید بر اینکه باید ویژگی ها و پتانسیلهای تفرجگاهی دهکده طبیعت را وسعت داد، گفت: این پروژه باید طوری اداره شود که مردم در فصل سرما راغب به حضور در آن باشند و ظرفیت جذب توریسم این پروژه بالا باشد.
وی با بیان اینکه تفرجگاه باراجین باید مکانی برای حضور مؤثر و فعالانه مردم باشد، ادامه داد: دهکده طبیعت قادر به تکمیل پازل بوستان فدک است و با شرایط بلاتکلیفی که دارد تکمیل کننده این پازل نخواهد بود.
اشدری ضمن اشاره به این واقعیت که در واگذاری پروژه دهکده طبیعت باید بررسی های دقیق تری صورت می گرفت، تصریح کرد: حال که پروژه تا به اینجا پیش رفته است باید زمان مشخصی برای اتمام کار تعیین کرد تا کار طوری پیش برود که پروژه وابسته به گروه خاصی نباشد و این مجموعه به صورت کامل و جامع به شهرداری تحویل داده شود.
رئیس کمیسیون پیگیری و نظارت شورا یادآور شد: اگر پیمانکار پروژه قادر به برآورده کردن اهداف شورا و شهرداری نیست، شهرداری موظف است کاربری این مجموعه را بر اساس مصوبه شورا تغییر دهد تا با یک کاربری مناسب بتوان از سرمایه هزینه شده استفاده مناسب و مطلوب کرد.
این عضو شورا در پایان تأکید کرد: تجهیز مجموعه و به نمایش گذاشتن گونه های مختلف حیوانی در آن و تکمیل در فازهای بعدی هدف مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.