بیرجند- قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه وضعیت بیمارستان‌های سربیشه، درمیان و سرایان مناسب نیست، گفت: دولت عزم جدی بر رفع مشکل درمانی در این شهرستان ها دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسن امامی‌رضوی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از بیمارستان سربیشه اظهارکرد: وضعیت بیمارستان‌های سربیشه، درمیان و سرایان مناسب نیست.

وی با بیان اینکه این بیمارستان ها از نبود نیروی انسانی کامل رنج می‌برند، افزود: دولت عزم جدی بر رفع این مشکل داشته و در این راستا قول داده تا یکی دو ماه آینده این مشکل مرتفع شود.

امامی رضوی بیان کرد: با تلاش دولت بزودی از ظرفیت کامل بیمارستان سربیشه و درمیان استفاده می‌شود.

وی در  بازدید از بخش‌های آزمایشگاه، رادیولوژی، اورژانس و زایشگاه بیمارستان علی‌بن ابی‌طالب(ع) سربیشه از نزدیک با مشکلات این بیمارستان آشنا شد و تصریح کرد: دستگاه رادیولوژی دیجیتال در دستور خرید قرار گرفته است.

در این بازدید مسئولان بیمارستان نیز گزارشی از وضعیت بیمارستان ارائه کردند که عدم انجام تمام آزمایشات در آزمایشگاه بیمارستان، نبود آمبولانس مناسب و همچنین دستگاه رادیولوژی قدیمی از دیگر مشکلات این بیمارستان است.

گفتنی است در این بیمارستان،  پرسنل پرستاری صبح سه نفر و عصر و شب دو نفر و پزشک در شب دو نفر هستند که یک نفر اورژانس و یک نفر عادی در این بیمارستان مشغول فعالیت هستند.