به گزارش خبرنگار مهر، حسين انواري، چهارشنبه شب در بخش پاياني سفر يك روزه خود به استان يزد در نشستي خبري با خبرنگاران اين استان اظهار داشت: دستگاه مالي كميته امداد از منظم ترين دستگاه ها و بهره مند از مجهزترين روشهاي ثبت و ضبط مالي است و هر بخش از صدقات و كمكهاي مردمي در همان بخش مدنظر مردم هزينه مي شود.
وي بيان كرد: در سال جاري حدود هزار ميليارد تومان مجموعه رقم زكات، صدقات، هبه و ... بوده كه ميزان صدقات آن ۲۰۰ ميليارد تومان بوده است كه پيش بيني مي شود تا پايان امسال به ۳۰۰ ميليارد تومان برسد.
انواري در بخش ديگري از اين نشست در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد تغيير وضعيت وامهاي خوداشتغالي و افزايش كارمزد آن از چهار به ۲۶ درصد بيان كرد: وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي تسهيلات ۲۶ درصدي براي مشاغل خرد ارائه كرد كه اين طرح مورد استقبال قرار نگرفته است.
وي عنوان كرد: براي مددجوي كميته امداد امكانپذير نيست كه بخواهد از محل كاري كه با اين تسهيلات به راه افتاده، هم امرار معاش كند و هم اقساط وام را پرداخت كند.
انواري در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه در حال حاضر چهار ميليون و ۲۰۰ هزار نفر زير پوشش كميته امداد هستند كه به اين افراد خدمات زمان دار ارائه مي شود، يادآور شد: بين سه تا چهار ميليون نفر نيز سالانه مراجعات موردي دارند كه سعي در رفع مشكلات آنها داريم.
سرپرست كميته امداد در اين نشست همچنين به ارائه آماري از وضعيت مسكن مددجويان كميته امداد پرداخت و اظهار داشت: در سال جاري ۳۵ هزار واحد مسكوني اعم از ساخت، بهسازي، مرمت و ... در دستور كار داريم كه به دليل كمبود منابع كميته امداد، نياز به مشاركت خيران در اين زمينه وجود دارد.
وي در پاسخ به علت موازي كاريهاي كميته امداد و ساير نهادهاي حمايتي نظير بهزيستي بيان كرد: كميته امداد خانواده هاي در معرض آسيب را حمايت مي كند و بهزيستي و ساير نهادها، خانواده هايي كه دچار آسيب شده اند، تحت حمايت قرار مي دهد.
انواري همچنين با بيان اينكه كميته امداد يك اداره نيست و كار امداد نيز يك شغل نيست، تصريح كرد: كار امداد يك تكليف است و انتظار امام خميني (ره) نيز اين بود كه با تاسيس كميته امداد، يك شبكه مردمي در صحنه احسان و نيكوكاري شكل گيرد.
سرپرست كميته امداد خاطرنشان كرد: امداد در سه دهه گذشته، تكاليف مختلفي بر عهده داشته اما آنچه در شرايط كنوني كشور بر عهده دارد، سلامت و توانمندي خانواده هاست و بايد سلامت خانواده ها در ابعاد مختلف توسط كميته امداد محقق شود و ظرفيت ها توسط اين نهاد شكوفا شود تا خانواده هاي در معرض آسيب به پايداري برسند.
وي از ايجاد مراكز نيكوكاري در راستاي تحقق اين اهداف خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر ۸۰۰ مركز نيكوكاري در سطح مساجد كشور راه اندازي شده و در حوزه هاي مختلف ازدواج، اشتغال، مراقبت هاي درماني، مسكن، مهارت آموزي، تحصيلي، حقوقي و ... توسط مردم به خود آنها خدمات ارائه مي دهد.
به گزارش مهر، سرپرست كميته امداد با سفر يك روزه به استان يزد با نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد، روساي دانشگاه هاي استان، مددكاران و مشاوران استان يزد ديدار و گفتگو كرد و در نشست تخصصي كارگروه اشتغال استان يزد نيز شركت كرد.