كتاب «روزهایی در ایران» به تحریر گروهی از فرهیختگان و متخصصان دانشگاهی و رسانه‌ای در كویت رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، كتاب «روزهایی در ایران» با حضور عباس خامه‌یار، رایزن فرهنگی ایران در كویت، اندیشمندان و مسئولان شورای ملی فرهنگ و هنر و ادب كویت در محل تالار كتابخانه ملی كویت رونمایی شد.

در آیین افتتاحیه این اثر هنری، رایزن فرهنگی ایران در كویت با اشاره به بیان تحولات شگرف علمی در كتاب «روزهایی در ایران»، گفت: این كتاب شامل دستاورد مشاهدات و دیدگاه‌های گروهی از فرهیختگان و متخصصان دانشگاهی و رسانه‌ای است كه با نگاه موشكافانه به تحولات شگرف علمی دانشمندان كشورمان پرداخته‌اند.

وی افزود: در كتاب «روزهایی در ایران» مطالب متعددی در رابطه با حماسه‌های كشورمان در موزه دفاع مقدّس، بیت امام خمینی(ره) در جماران و ساده زیستی بنیانگذار انقلاب اسلامی، زیبایی آرامگاه شاعران ایران زمین، تعداد كتب و نسخ خطی در كتابخانه آستان قدس رضوی و كتابخانه ملی ایران و همچنین طبیعت شهرهای ایران آمده است.

سپس، هر یك از نویسندگان این كتاب به بیان بخشی از مشاهدات خود نسبت به كشورمان پرداختند و از حسن استقبال و میهمان نوازی ملّت ایران و همینطور پیشرفت‌های علمی كه علی‌رغم محاصره ظالمانه قدرت‌های استكباری و تحریم‌های اقتصادی تحقق یافته، سخن گفتند.

لزوم توجه به تجربیات علمی و دانشگاهی ایران

در بخشی دیگر از این مراسم، عبدالرضا اسیری، رئیس دانشكده علوم اجتماعی كویت به رویدادهای فرهنگی و علمی ایران اشاره و تصریح كرد: لازم است تا نسبت به تجربیات علمی و دانشگاهی ایران توجه داشته باشیم و از ارزش‌ها و ظرفیت‌های ایران كهن و جدید بهره ببریم.

در ادامه، غنیمه حبیب، پژوهشگر و روان‌شناس كویتی به جست‌وجوی راز موفقیت ملّت ایران طی ۳۰ سال گذشته اشاره و تصریح كرد: بی شك، اندیشه‌های راهبردی امام خمینی(ره) و پیروی ملّت ایران از ولایت فقیه تنها راز این موفقیت روزافزون است.

در پایان، ایمان شمس‌الدین، پژوهشگر و جامعه‌شناس كویتی از دیگر سخنرانان این مراسم بود كه به نحوه همزیستی ایرانیان اشاره كرد و گفت: ما در ایران معنای همزیستی مذاهب و ادیان و همچنین تفاهم و دوستی انسانی را درك كرده‌ایم؛ زیرا شاهد این بودیم كه چگونه اهل تسنن و تشیع در كنار یكدیگر زندگی می‌كنند.

بناب براین گزارش،  به تازگی گروهی از هیئت دانشگاهی و رسانه‌ای كویت به همت رایزنی فرهنگی به شهرهای تهران، شیراز، اسفهان و مشهد اعزام شدند و توانستند در برنامه‌های علمی، سیاحتی و فرهنگی كشورمان حضور یابند.

همچنین  پس از بازگشت به كویت به انعكاس دیدگاه‌های خود نسبت به مناظر و طبیعت ایران و همچنین دستاوردهای كهن و جدید كشورمان پرداختند.