به گزارش خبرنگار مهر، نادر عبدالله پور شامگاه پنجشنبه در ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز استان افزود: قاچاق کالا آفتی برای تولید داخلی است.
وی همچنین اظهارداشت: گسترش و تاثیر پدیده قاچاق همواره به امر تولید، تجارت قانونی، سرمایه گذاری و غیره لطمه وارد می سازد.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز استانداری گیلان با بیان اینکه همه کشورهای دنیا در بحث قاچاق کالا درگیر هستند، گفت: در سال ۱۳۱۲ برای نخستین بار قانون مجازات مرتکبان قاچاق در کشور به تصویب رسیده است.
وی در ادامه با بیان اینکه ایران بعد از روسیه بیشترین مرزها را با کشورهای دنیا دارد، افزود: در حال حاضر ایران با ۱۵ کشور هم مرز است.
عبدالله پور با یادآوری اینکه سالانه ۲۰ میلیارد دلار قاچاق در ایران صورت می گیرد، گفت: پدیده قاچاق کالا تولید، اشتغال، تجارت و اقتصاد سالم را دچار مشکل می کند.
وی با اشاره به اینکه گیلان جزء ۱۰ استان امن کشور است، گفت: خوشبختانه به همت و تلاش تمامی مسئولان تلاش های خوبی در سطح استان در راستای قاچاق کالا انجام شده است.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری با بیان اینکه امنیت پایدار لازمه توسعه سرمایه گذاری در کشور به ویژه گیلان است، افزود: این استان شمالی از ظرفیت های مطلوبی برای سرمایه گذاری در عرصه های مختلف کشاورزی، گردشگری، صنعتی و خدمات برخوردار است.
وی تاکید کرد: لازمه شکوفایی اقتصادی در استان گیلان جذب سرمایه های بخش خصوصی ، مقابله جدی با پدیده قاچاق کالا و ارز، ایجاد فرهنگ کار و تلاش، تعامل و هم افزایی است.
عبدالله پور گفت: بیشتر قاچاق کالا از مرزهای مناطق غربی، شرقی و جنوبی کشور صورت می گیرد.
وی افزود: در حال حاضر ۷۰ درصد قاچاق کالا قابل کنترل و پیشگیری است مشروط به اینکه تمامی دستگاهها به وظایف خود خوب و صحیح عمل کنند.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز استانداری گیلان با اعلام اینکه مرزهای آبی و خاکی استان از حیث قاچاق کالا از مرزهای امن کشور است، اظهارداشت: گیلان دارای ۳۷ کیلومتر مرز زمینی با کشور جمهوری آذربایجان و ۲۷۰ کیلومتر مرزآبی است.
وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد استان گیلان باید احیا شود، گفت: این استان شمالی از ظرفیت های بی نظیری برای سرمایه گذاری برخوردار است که باید از این پتانسیل ها بطور صحیح بهره برداری شود.