احمد عطارنیا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قم در ۹ ماهه نخست سال جاری توانسته است ۹ هزار و ۵۰ نفر از زنان را در ۲ بخش دولتی و آموزشگاههای آزاد در ۱۸۲ حرفه آموزشي در قالب یک میلیون و ۹۳۵ هزار و ۷۴۵ نفر ساعت آموزش دهد.
وی گفت: در همین راستا ۲ هزار و ۹۱۵ نفر از بانوان استان در قالب ۵۱۸ هزار و ۶۲۹ نفرساعت در دورههای پایه، ۹۲ نفر در بخش جوار دانشگاهی و ۲۳۲ نفر از بانوان در دورههای آموزشي بازار محور شامل صنايع و صنوف در چهار رشته آموزشي مختلف شرکت کردند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای قم ادامه داد: همچنين پنج هزار و ۱۱۰ نفر از زنان اين استان در آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای از آموزشهای مهارتی در ۱۷۸ آموزشگاه در ۱۲رشته از قبیل امور مالی و بازرگانی، عمران، فناوری اطلاعات، ایمنی و بهداشت، طراحی و دوخت، مراقبت زیبائی، هنرهای تجسمی و هنرهای تزئینی در قالب ۷۶۹ دوره آموزشی در ۶ ماهه نخست سال بهره مند شده اند.
وی بیان کرد: در بخش آموزش زنان روستايي نيز ۲۶ هزار و ۱۸۴ نفر ساعت دوره آموزش روستایی برای بانوان استان قم برگزار شده است كه در آن ۲۳۲ نفر از زنان روستايي در رشته هایی همچون امور اداری، صنایع دستی، طراحی و دوخت و کشاورزی موفق به اخذ گواهينامه شده اند.
عطارنیا گفت: ۴۳ نفر از زنان در رشتههای صنایع دستی شامل دوختهای سنتی و طلا و جواهر سازی، صنایع نساجی و طراحی و دوخت در ندامتگاههاي استان قم طی ۹ ماهه نخست سال جاری آموزش دیدهاند.
وی عنوان کرد: کسب مهارت و شرکت در دورههای آموزشی بهترین راهکار اشتغال زنان در جامعه و حضور فعال این قشر در عرصه فعالیتهای اجتماعی بوده و مهارتآموزی و ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت بانوان در جامعه میتواند بهرهگیری مفید از نیروی کار فعال جامعه و میزان تولید را افزایش دهد.