ارومیه - مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی از اختصاص پنج میلیارد ریال برای اتمام طرح های عمرانی در حال احداث حوزه های علمیه در سطح استان خبر داد.

حجت الاسلام محمد جواد قهرمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به احداث 12 پروژه عمرانی در بخش های مختلف اظهارداشت: بسیاری از طرح ها پروژه های میلیاردی هستند که به دلیل کمبود اعتبار روند اجرای آنها کند است و اعتبار اختصاص داده شده نیز جوابگو نیست.

وی حوزه علمیه امام خامنه ای ارومیه را از مهمترین طرح های در دست اجرا برشمرد و افزود: این طرح با وجود هزینه بیش از 50 میلیارد ریال اعتبار هنوز به اتمام نرسیده و تکمیل این طرح 30 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

حجت الاسلام قهرمانی وی با بیان اینکه این حوزه علمیه  96 حجره و هشت باب کلاس درس دارد اظهارداشت: این طرح که به صورت معماری اسلامی در دست احداث بوده دارای سالن آمفی تئاتر، سالن اجتماعات، بخش اداری و...است.

وی ظرفیت پذیرش حوزه علمیه امام خامنه ای ارومیه را 300 طلبه عنوان کرد و گفت: با توجه به علاقه مندی بسیاری از جوانان برای تحصیل علوم دینی، تکمیل حوزه علمیه خامنه ای برادران ارومیه می تواند در بهبود زیر ساخت های دینی و ومذهبی استان موثر باشد.

 مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی در ادامه مدرسه طلبه امام خمینی (ره) خوی را از دیگر پروژه های در دست اجرای حوزه های علمیه برشمرد و عنوان کرد: فاز اول این طرح احداث و به اتمام رسیده اما اجرای فاز دو و سه ناقص این طرح نیز 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

حجت الاسلام قهرمانی استاد سرای ماکو با پیشرفت فیزیکی 80 درصدی، فاز سوم حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب، استاد سراهای ارومیه و میاندوآب، استاد سرای شاهین دژ و حوزه علمیه رسول اکرم (ص) تکاب را از دیگر طرح های عمرانی این استان برشمرد.

وی با اشاره به نیاز بالای اتمام این طرح های عمرانی گفت: متاسفانه اعتبارات اختصاص داده شده به حوزه های علمیه بسیار اندک است و با ترزیق این اعتبارات نمی توان طرح های عمرانی این بخش را تا سالهای بسیار دور نیز به اتمام رساند.

حجت الاسلام قهرمانی تاکید کرد: با اعتبار 5 میلیارد ریال اختصاص داده شده نمی توان بخشی از یک پروژه در حال اجرا را تکمیل کرد این در حالی است که 12 طرح عمرانی در دست اجرا با کمبود اعتبار مواجه هستند.

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی در خصوص تجهیز و توسعه حوزه های علمیه در استان نیز گفت: تا زمانی نیز فضای مناسبی برای تعلیم و تربیت طلاب و علاقمندان در این بخش نباشد نمی توان توجه چندانی به تجهیز و توسعه بخش نرم افزاری حوزه های علمیه کرد اما با این وجود امروز بیش از یکصد استاد در رشته های مختلف با سطح عالی در این استان مشغول تحصیل هستند.