خرم آباد - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار لرستان گفت: با توجه به فعالیتهای انجام شده لرستان به عنوان پایلوت برنامه های این حوزه در راستای بهبود شاخصهای توسعه منابع انسانی معرفی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کورانی فر صبح یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه لرستان اظهار داشت: خواست، مصلحت و نیاز مردم لرستان توسعه همه جانبه استان است.

وی با اشاره به اینکه اولویت اول توسعه استان توسعه در بعد اقتصادی است ادامه داد: توسعه اقتصادی منجر به قرارگیری در مسیر توسعه در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و ... خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری لرستان با یادآوری اینکه همه ما اتفاق نظر داریم که توسعه لرستان یک ضرورت است افزود: نقش مدیران و نخبگان جامعه در طی کردن فرآیند توسعه لرستان کاملا روشن و مهم است.

کورانی از رسانه ها به عنوان نخبگان جامعه یاد کرد و بیان داشت: مناسب ترین زمان برای توسعه لرستان همین برهه زمانی است و باید از ظرفیت های موجود در استان برای قرارگیری در مسیر توسعه استفاده کنیم.

وی با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته توسط مدیریت ارشد لرستان تصریح کرد: اصطلاحی در مدیریت منابع انسانی به نام "دستبند طلایی" وجود دارد که مطابق این تئوری اگر مدیری توانمند و موفق در سازمان حضور داشته و برای سازمان خدمت گزار واقعی بود بایستی همه اعضای سازمان با ارائه مشوقهای لازم اجازه خروج چنین مدیری را از مجموعه سازمان ندهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار لرستان با بیان اینکه تئوری دستبند طلایی در مورد استاندار لرستان صادق است عنوان کرد: بسیاری از گره ها و مشکلات استان با حضور ایشان رفع شده که نمود آن را می توان در ارتقای پروازهای فرودگاه خرم آباد از پنج پرواز به ۲۸ پرواز دید.

کورانی فر در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیتهای انجام شده در حوزه توسعه منابع انسانی اشاره کرد و بیان داشت: افزایش کارایی و بهره وری موضوع و فرآیندی میان بخشی است و موارد مختلفی در تحقق این امر نقش دارند.

وی با بیان اینکه تامین نیازهای انگیزشی کارکنان در حوزه کاری منابع انسانی استانداری قرار دارد عنوان کد: در این راستا برنامه هایی مانند آموزش، گردش شغلی، توسعه شغلی، تغییر نگرش و بهبود شاخصهای رفتار سازمانی در دستور کار قرار گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار لرستان با اشاره به اینکه تامین نیازهای بهداشتی و فراهم آوردن بستر مناسب در فضای کاری کارمندان جزء الزامات است افزود: بخشی از موارد یاد شده در حوزه منابع انسانی استانداری بوده که در راستای تحقق این موارد فعالیتهای خوبی صورت گرفته است.

کورانی فر افزود: در این راستا طی شش ماه نخست سالجاری ۳۰ هزار نفر ساعت دوره آموزشی عمومی و اختصاصی برای کارکنان دولت در استان برگزار شده است.

وی با اشاره به برگزاری ۱۵۳ آزمون غیرحضوری در این زمینه بیان داشت: با توجه به فعالیتهای انجام شده لرستان به عنوان پایلوت برنامه های این حوزه در راستای بهبود شاخصهای توسعه منابع انسانی معرفی شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار لرستان با بیان اینکه به طور جدی پیگیر رفع مشکلات در این زمینه هستیم یادآور شد: این در حالیست که با احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور آموزش، منابع انسانی و تحول اداری به این سازمان محول شده و از حیطه وظایف ما خارج می شود.

کورانی فر به ابلاغ نقشه راه اصلاح نظام اداری نیز اشاره کرد و بیان داشت: در راستای اجرای این نقشه شورای راهبری توسعه مدیریت در استان لرستان تشکیل و نخستین جلسه آن نیز برگزار شد.

وی با اشاره به تشکیل چهارکمیته در ذیل این شورا ابراز امیدواری کرد که با فعالیتهای شورای راهبری توسعه مدیریت در استان لرستان شاهد بهبود فعالیتها در این حوزه باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار لرستان همچنین با اشاره به برگزاری همایش مدیریت جهادی در لرستان گفت: این همایش به عنوان یک کار فرهنگی در سال "فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی" در دستور کار قرار گرفت.

کورانی فر با اشاره به شرکت بیش از ۸۰۰ نفر در این همایش عنوان کرد: مجموعه مقالات ارسالی به همایش مدیریت جهادی به زودی منتشر می شود.

وی در مورد وضعیت پذیرفته شدگان آزمون استخدامی استانداری لرستان نیز گفت: مطابق اعلام معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس‌جمهور مشکل این افراد حل شده و بودجه لازم برای به کارگیری آنها در قانون بودجه سال ۹۴ در نظر گرفته شده است که طی سال آینده مشغول به کار می شوند.