به گزارش خبرنگار مهر، تفاهم نامه میان شهرداری قم و شرکت سرمایهگذاری مسکن الوند برای احداث کاربریهای تجاری اقامتی و احداث پارکینگ در بلوکهای بلوار پیامبر اعظم(ص) لایحه دو فوریتی بود که نائب رئیس شورای شهر به نیابت از رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در جلسه قبل از ظهر یکشنبه مطرح کرد.
در این تفاهمنامه آورده شهرداری زمین و عوارض است و شرکت سرمایهگذاری، کار ساخت را به عهده میگیرد.
در ابتدای مطرح شدن این لایحه، محسن عابدینیپور، عضو کمیسیون امور زیربنایی با اشاره به اهمیت این مسئله گفت: از ابتدای جلسه موضوعات کم اهمیتی در جلسه مطرح شد و بحثهای زیادی روی آن صورت گرفت اما این لایحه که اهمیت خاصی دارد در انتهای جلسه مطرح میشود که فرصت برای بحث و بررسی نیست.
این عضو شورای شهر این مسئله را یک روند در امر بررسی موضوعات مهم در شورای شهر دانست.
ایجاد رقابت میان شرکتهای سرمایهگذاری
شهردار قم در دفاع از دو فوریت این لایحه با اشاره به اینکه شرکت سرمایهگذاری الوند یکی از شرکتهای ۱۲ گانه وابسته به بانک مسکن است که مالکیت ۵۵ درصد آن مربوط به همین بانک است، اظهار داشت: در موضوع ساختمانسازی این شرکت کارنامه درخشانی دارد و از نظر توان مالی شرکت توانمندی است.
محمد دلبری گفت: یکی از موضوعاتی که ما برای شکل گیری مجموعه بلوار پیامبر اعظم(ص) در نظر داشتیم ایجاد رقابت میان شرکتهای سرمایهگذاری است تا کار سریعتر شکل بگیرد.
وی ابراز داشت: مسئله دیگر این است که این شرکت یک شرکت دولتی است و باید برای بودجه سال آینده برنامههای خود را طراحی کند و به همین خاطر از اعضای شورا درخواست میکنم این لایحه تصویب شود.
پس از سخنان دلبری دو فوریت این لایحه رای آورد.
مصطفی سعادت طلب، رئیس کمیسیون امور زیربنایی درباره این لایحه گفت: موضوع سرمایهگذاری برای بلوار پیامبر اعظم(ص) یکی از مواردی است که در شورا همواره روی آن بحث داشتیم و مورد توجه اعضای شورا است.
وی ادامه داد: نظر ما این است که باید سرمایهگذاری کرد تا یک گروه و سازمان علاقمند و توانمند بیایند و کل پروژه را مدیریت کنند.
این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: مسئله بعدی این است که مسائل مالی را در این بلوار از مسائل فنی جدا کنیم.
حیثیت بلوار پیامبر اعظم(ص) حفظ شود
وی با اشاره به اینکه بلوار پیامبر اعظم(ص) حیثیتی دارد که در دنیا بی نظیر است، گفت: نباید به بهانه مسائل مالی این ضوابط و حیثیتها را فراموش کنیم.
رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم معتقد است مسئله رعایت حیثیت این بلوار باید در تفاهمنامهها به عنوان یک بند ذکر شود.
وی افزود: بلوار پیامبر اعظم(ص) هنوز طرح سیمای شهری ندارد وقتی در تفاهمنامه این موضوع را قید کنیم، موجب میشود برخی نکات مورد نظر ما در این ساخت و سازها در نظر گرفته شود.
ملکی در پاسخ به سعادت طلب با اشاره به اینکه قرار بود این شرکت کل بلوار را در دست بگیرد افزود: این شرکت توان مالی و مهندسی این کار را دارد منتهی برای آغاز کار خواستیم چند بلوک را بسازند تا توانمندیشان برای شهرداری و شورا ثابت شود.
این تفاهمنامه هم تصویب شد.