کرمانشاه- معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: تنها ۲۵ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاهی درگیر رشته اصلی خود می شوند و به این ترتیب سرمایه های کشور از بین می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن شاه حسینی پیش از ظهر یکشنبه در اولین همایش مشاورین مدارس استان کرمانشاه با موضوع کار آفرینی و اشتغال، اظهار داشت: مشاورین را کسانی می دانم که بیش از دیگران در میان شکاف سنت و مدرنیته قرار گرفته اند.

وی هدایت شغلی و مهارت حرفه ای را یکی از وظایف اصلی مشاوران عنوان کرد و افزود: تدوین نظام جامع مشاوران امری است که باید به آن توجه شده و انجام گیرد.

شاه حسینی خاطر نشان کرد: اولین اقدامی که در راستای برنامه جامع مشاورین در وزارت آموزش و پرورش تعیین شده تخصصی کردن کار مشاورین است که در ۲۵ دی ماه آزمون سنجش نوع توانایی و طبقه بندی کار دانش آموزی برگزار خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه کشورهای پیشرفته از سال های اخیر به دنبال این جریان بودند که بتوانند میان شغل و علاقه رابطه ایجاد کنند، گفت: زندگی شغلی می تواند تمامی شئون انسانی را تحت پوشش و تاثیر قرار دهد.

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: متاسفانه در جامعه ما اجبارهای شغلی بسیاری وجود دارد که امکان توسعه فردی و اجتماعی را از بین می برد.

شاه حسینی تصریح کرد: اگر جامعه ای نتواند آزمون های جدی شخصیتی را برای شغل داشته باشد، جامعه ای شاد و راضی نخواهد بود.

وی افزود: اگر فرد بتواند به شغل مورد علاقه اش دست یابد، می تواند به دستاوردهای مهمی برسد که اولین آثار آن پر کاری است که به تبع آن پول و ثروت نیز به وجود می آید.

این مسئول خاطر نشان کرد: اگر در آموزش و پرورش به عنوان نهاد توسعه کشور هدایت صحیح شغلی نداشته باشیم امکان زندگی شاد و توسعه یافته فراهم نخواهد شد که متاسفانه در حال حاضر این کار در آموزش و پرورش به صورت علمی انجام نمی شود و تنها ۲۵ درصد فارغ التحصیلان درگیر رشته اصلی خود می شوند و به این ترتیب سرمایه های کشور از بین می رود.

شاه حسینی در قالب یک پیشنهاد بیان کرد: باید مرکز هدایت تحصیلی و شغلی فراهم شود تا یک بانک اطلاعاتی را از مشاغل در اختیار داشته و با شناخت استعدادها و توانایی های دانش آموزان آنها را در مسیر پیشرفت و توسعه کشور قرار دهیم.

برچسب‌ها