به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید رسایی شامگاه یكشنبه در همایش بازخوانی حماسه نهم دی در گلزار شهدای سید فتح الله ورامین با اشاره به ناراحتی برخی افراد از بزرگداشت این روز اظهار داشت: برخی علاقه ندارند مراسم بزرگداشت حماسه نهم دی برگزار شود و اگر بتوانند چراغ این محفل را خاموش و در این زمینه كارشكنی می كنند اما وظیفه ما پاسداشت این حماسه است و بزرگداشت نهم دی نوعی جهاد محسوب می شود كه در آن مانند جنگ سخت از گلوله و اسلحه خبری نیست.
وی ادامه داد: بنده به برخی مسئولان گفتم كه معنا ندارد تجمع میلیونی مردم در نهم دیماه به تصویر كشیده و سرودهای مختلف پخش شو اما گفته نشود كه چرا مردم به خیابان ها آمدند و مطالبه آنان چه بود؟ در حقیقت اگر این موضوعات را نگوییم خیانت كرده ایم.
این مسئول اضافه كرد: یك عده دوست ندارند محافل و مجالس بزرگداشت نهم دیماه برگزار شود چون اگر در سراسر كشور مراسم برگزار شده و مردم شعار بدهند، بسیاری از مسائل یادآوری می شود اما باید ما به جوانان و نسل آینده بگوییم چه اتفاقاتی در كشور رخ داده است، جوان این كشور باید بداند كه دو روز قبل از نهم دیماه، به امام حسین (ع) و عاشورا توهین كردند و كسانی نیز از این اقدام حمایت و عاملان آن را افرادی خداجو نامیدند، نسل آینده باید متوجه باشد پس از این اقدام بود که مسعود رجوی پیام داد ما پشتیبان شما هستیم.
این مسئول ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه فتنه ۸۸ بسیار سعه صدر نشان دادند و حتی دو روز پس از انتخابات ریاست جمهوری با یكی از نامزدها دیدار كرده و به وی گفتند كه شما نخست وزیر انقلاب بودید و دلیلتان برای مطرح كردن تقلب در انتخابات چه بود؟
رسایی گفت: در فتنه ۸۸ و در روز ملی مبارزه با استكبار جهانی در بیانیه یكی از نامزدهای شكست خورده اسمی از آمریكا برده نشد، در روز قدس روزه خواری علنی صورت پذیرفت و در نماز جمعه دختر و پسر كنار هم نشسته و نماز خواندند كه این موضوعات باید برای مردم بازگو شود.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به آمارهای ارائه شده در فتنه سال ۸۸ اظهار داشت: در حالی كه در ۲۵ خرداد ۸۸ و در آن راهپیمایی سكوت در تهران در بالاترین آمار ارائه شده، ۸۰۰ هزار نفر شركت كرده بودند اما افرادی كه در روز عاشورا بیرون آمده و از فتنه حمایت كردند ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر بود.
وی یادآور شد: دشمنان از جهالت، بغض و كینه برخی فتنه گران در داخل استفاده کردند به طوریكه برخی از این افراد به جایی رسیدند كه نظام اسلامی را با نظام شاه مورد مقایسه قرار دادند.