علیرضا قزوه با اشاره به اولویت ادبیات در حوزه هنری تأکید کرد: اگر لازم باشد مدیرانی با تخصص و تعهد بیشتر را جایگزین برخی مدیران استانی می‌کنیم که نمی‌توانند پا به پای ادبیات انقلاب پیش بیایند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری چهارمین جشنواره سراسری شعر انقلاب صبح امروز دوشنبه 8 دی‌ماه با حضور علی داوودی دبیر این رویداد و علیرضا قزوه مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری در تالار اندیشه برگزار شد.

علیرضا قزوه در آغاز این نشست با اشاره به نظم برگزاری این رویداد در دوره‌های گذشته گفت: چهارمین جشنواره شعر انقلاب امسال در استان محروم سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود چراکه تلاش ما در مدیریت مرکز آفرینش‌ها هم همواره سوق دادن جشنواره‌ها به سمت استان‌ها و به ویژه استان‌های محروم بوده‌است.

موظفیم به ظرفیت‌های استانی توجه کنیم

قزوه افزود: منطقه سیستان اگرچه امروز جزو مناطق بسیار محروم کشور است اما نخستین کسانی که در شعر فارسی ورود کرده‌اند و بسیاری از اساطیر ایرانی همچون رستم و برخی بزرگان عرفان ایران برخاسته از این خاک هستند.

وی ادامه داد: این سرزمین همواره بزرگانی را به خود دیده‌است و امروز هم ظرفیت‌های جوانی در دل خود دارد که ما موظفیم به این ظرفیت‌ها توجه ویژه داشته باشیم.

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری تأکید کرد: امروز تلاش دشمنان تفرقه اندازی در میان مردم نجیب سیستان و بلوچستان است اما شعر به‌عنوان محمل دوستی‌ها و مودت‌ها می‌تواند در این زمینه خنثی‌کننده این تلاش‌ها باشد.

قزوه در ادامه با اشاره به فعالیت 40 مرکز استانی حوزه هنری در 31 استان کشور گفت: حوزه هنری متولی فرهنگ و هنر انقلاب است و شاید در روزگاری ادبیات در اولویت برنامه‌های این نهاد نبوده‌است اما در چند سال اخیر ادبیات اولویت اصلی مراکز ما در تمامی استان‌ها است. سال به سال هم تلاش داریم تا این رویکرد را بیشتر تقویت کنیم.

لازم باشد مدیران را جایگزین می‌کنیم

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری در این زمینه تأکید کرد: اگر لازم باشد مدیرانی با تخصص و تعهد بیشتر را جایگزین برخی مدیران استانی خود می‌کنیم که نمی‌توانند پا به پای ادبیات انقلاب پیش بیایند.

وی با اشاره به حمایت حوزه هنری از پایان‌نامه‌ها و آثار دانشجویی مرتبط با ادبیات انقلاب افزود: همه تلاش ما این است که چهره‌های شاخص اما گمنام فعال در حوزه شعر و داستان انقلاب را شناسایی و تجلیل کنیم.

قزوه در ادامه به برنامه نظارتی مراکز حوزه هنری بر برنامه‌های ادبی استان‌ها اشاه کرده و گفت: سال‌ آینده کلیه برنامه‌های ادبی برای تصویب به مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری ارائه خواهد شد و به همین واسطه در زمینه تخصیص بودجه‌های حمایتی نیز هماهنگی‌های لازم انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: در سال آینده سعی‌مان این است که ادبیات را در حوزه‌های هنری استانی به سطح و جایگاه مطلوب برسانیم و به این واسطه بتوانیم به سبک ادبی انقلاب اسلامی نزدیک شویم.