اهواز ـ رئيس كميته علمي اجلاس سراسري نماز مبارزه جدي اهل سنت با انديشه وهابيت يك اتفاق ميمون و مبارك است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد جواد موسوي هوايي پيش از ظهر امروز در مراسم افتتاح بيست و سومين اجلاس سراسري نماز كه در سالن امام رضا (ع) شهرك نفت اهواز برگزار شد، اظهار كرد: سازمان تبليغات اسلامي محور اكثر فعاليت ها و برنامه هاي نماز است و اصلي ترين اقامه كننده نماز به وسيله اعزام ها است. در معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي بحث علمي اجلاس را پيگيري كرده و مصداق آن را از مديريت جهادي گرفتيم. ثابت شد كه مي توان كارهاي علمي، دقيق و بزرگ را در فرصت كم انجام داد.

وي افزود: بنا شد كه در اين اجلاس حالتي از كاربردي و علمي بودن مقالات را داشته باشيم تا بعد از گردآوري آنها به نوعي با نتيجه گيري در صحنه عمل سازمان تبليغات اسلامي استفاده كنيم و به اين ترتيب عناويني را براي ارائه مقالات تبيين كرديم كه در بين نخبگان و عموم مردم ارائه شد.

رئيس كميته علمي اجلاس سراسري نماز تصريح كرد: بيش از 50 مقاله در رابطه با مدل سازي، ترويج و تبليغ و تشويق براي اقامه نماز در مقالات ارسالي وجود داشت. مقالاتي نيز در زمينه نقش نماز در انسجام اجتماعي كه نوعي سرمايه اجتماعي است و منجر به امنيت و اقتدار مي شود، ارائه شد.

موسوي هوايي بيان كرد: علاوه بر فراخوان عمومي، شيوه نامه و نحوه نگارش مقالات اجلاس سراسري نماز در كميته علمي مورد تصويب قرار گرفت كه به همراه فراخوان مقالات انتشار يافت. بعد از دريافت مقالات، گروه هاي داوري و ارزيابي متشكل از افراد حقيقي و حقوقي تشكيل شد.

وي يادآور شد: اجلاسيه هاي منطقه اي نماز يك كار ابتكاري بود كه امسال صورت گرفت. پنج اجلاس منطقه اي با محور پنج استان با همكاري و مشاركت در استان هاي تهران، هرمزگان، فارس، اردبيل و كردستان برگزار شد.

رئيس كميته علمي اجلاس سراسري نماز تاكيد كرد: اهل سنت در كردستان و هرمزگان بسيار قوي در اين مسئله وارد شده و اذعان داشتند كه خطبه هاي نماز جمعه و سخنراني هاي نماز جماعت نبايد خالي از مسائل سياسي باشد. آنها همچنين با انديشه وهابيت به صورت جدي مبارزه كردند كه اين اتفاق ميمون و مباركي بود.

موسوي هوايي ادامه داد: آن اتحاد و وحدتي كه از نماز انتظار مي رود در اين راستا محقق شد. اهل سنت اعتقاد دارند كسي كه اهل نماز باشد و به حقيقت نماز برسد اهل خونريزي و كشتار مسلمان نيست و اين را در جلسات فرياد مي زدند. تعداد مقالات دريافتي يك هزار و 800 مقاله بوده كه مردها 39 درصد و زنان 61 درصد در ارائه مقالات شركت كردند.

وي عنوان كرد: يكي از آسيب هاي ما اين بود كه درصد كمي از طلاب در ارائه مقالات شركت كردند. از تعداد مقالات ارسالي سه بخش مقالات اساتيد، پژوهش هاي نمايشي و پژوهش هاي نظري، مورد شناسايي، بررسي و ارزيابي قرار گرفت. در پايان نيز 30 عنوان مقاله برتر انتخاب شدند كه در كتاب منتخب بيست و سومين اجلاس به چاپ مي رسد.