شیراز- معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری میراث فرهنگی فارس گفت: در فارس 92 پروژه گردشگری در حال ساخت با پیشرفت فیزیکی بین پنج درصد تا 95 درصد وجود دارد.

حبیب شهبازی در گفتگو با خبرنگار مهر یادآور شد: در حال حاضر در استان فارس 50 هتل، 12 هتل آپارتمان، 133 مهمان پذیر، 40 واحد پذیرایی بین راهی، 15 سفره خانه، 140 دفتر خدمات مسافرتی وجود دارد و تعداد تخت های موجود در مکان های اقامتی استان بیش از 14 هزار مورد است.

وی گفت: بر اساس تعداد گردشگرانی که طی سال 92 و 93 به فارس وارد شده اند، بررسی هایی انجام شده و به این نتیجه رسیده ایم که اگر روند ورود گردشگر به استان به همین ترتیب ادامه یابد، برای پاسخگویی به این حجم از گردشگر، باید تا پایان سال 96 تعداد تخت های مکان های اقامتی استان به 20 هزار تا افزایش یابد.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری میراث فرهنگی فارس گفت: همچنین اگر روند افزایش گردشگران ورودی به استان مانند اکنون پیش رود، باید تا سال 1404 تعداد تخت ها به دو برابر یعنی به تعداد 28 هزار تخت افزایش یابد.

شهبازی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی های انجام شده مذکور بر اساس وضعیت کنونی ورود گردشگر به فارس است، تصریح کرد: بدیهی است در صورتی که جذب گردشگر طی 10 سال آینده بیش از امروز باشد باید برنامه ریزی های دیگری برای پاسخگویی به آن حجم از گردشگر انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در همین راستا هم اکنون 92 پروژه گردشگری در حال ساخت با پیشرفت فیزیکی بین پنج تا 95 درصد در استان وجود دارد، اظهار داشت: البته تعداد پروژه های گردشگری استان هر روزه در حال تغییر است چرا که بعضی از پروژه ها با رسیدن به پیشرفت 100 درصد بهره برداری می شوند و فعالیت خود را آغاز می کنند و از طرفی پروژه های جدید دیگری پس از اخذ مجوزهای لازم کار ساخت خود را آغاز می کنند.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری میراث فرهنگی فارس افزود: چنانچه هنوز بیش از 15 مورد از مجوزهای ایجاد، به مرحله کلنگ زنی نرسیده اند و در آینده به پروژه های در حال ساخت افزوده می شوند.

شهبازی گفت: با توجه به ظرفیت های گردشگری فارس و شهر شیراز، تعداد گردشگرهای ورودی به استان همچنان کم است و باید برای جذب بیشتر گردشگر اهتمام کرد.

وی با بیان اینکه جذب بیشتر گردشگر امری است که نیازمند آن است که بخش خصوصی به کمک بخش های دولتی بیایند، گفت: استان فارس ظرفیت های گردشگری لازم را داراست و در صورتی که قصد داشته باشیم گردشگران زیادی را از نقاط مختلف دنیا جذب کنیم، قاعدتا به زیرساخت هایی نیاز است که بخش دولتی قسمتی از آن را فراهم می کند ولی باید برای قسمت دیگر، بخش خصوصی نیز به این قضیه ورود یابد.

برچسب‌ها