به گزارش خبرنگار مهر، محمد حامدی بعد از ظهر شنبه در جلسه پشتیبانی سوادآموزی افزود: شورای پشتیبانی سوادآموزی مسئول مستقیم پشتیبانی و نظارت بر اجرای برنامه ریشه کنی بی سوادی شهرستان است و هریک از اعضای این شورا در اجرای کامل برنامه سواد آموزی تأثیر گذار هستند كه باید دغدغه این مسئله را داشته باشند.
وی کار سوادآموزی را یک کارعمومی دانست و اظهار داشت: همه دستگاه ها و نهادهای شهرستان باید در این امر مهم وارد شده و كمك كار آموزش و پرورش باشند.
معاون فرماندار بهشهر همچنین محور کار سوادآموزی را مردم، خانواده، مسجد ومدرسه دانست و یادآور شد: باید با ایجاد انگیزه و تشویق بتوانیم اندک بیسوادان شهرستان را تحت پوشش سوادآموزی قراردهیم.
حامدی با تاكید بر اطلاع رسانی به ادارات مرتبط مانند کمیته امداد، بهزیستی، زندان و خانه های بهداشت، در جهت شناساندن افراد بیسواد و كم سواد تصریح کرد: ارتباط مستقیمی بین سطح سواد و ناهنجاری های جامعه وجود دارد پس همه دستگا ه ها، نهادهای این شهرستان باید برای ریشه کنی بی سوادی بسیج شوند.
مدیرآموزش و پرورش بهشهر نیز در سخنانی گفت: ۹۸در صد مردم شهرستان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹سال باسواد هستند و تنها دو درصد از این گروه سنی بی سواد هستند.
قربانعلی اصغری اظهار داشت: طرح باسوادی اولیای بیسواد دانش آموزان، آموزش افراد بی سواد ۱۰ تا ۲۰ سال و انسداد مبادی بیسوادی دانش آموزان واجب التعلیم ۶ تا ۱۱ سال، سه طرحی است که توسط آموزش و پرورش شهرستان در سال جاری در حال اجراست.
وی ادامه داد: در سال جاری ۷۴۰ سوادآموز بهشهری تحت آموزش سوادآموزی قرار گرفتند كه از این تعداد، ۳۰۰ نفر دردوره سوادآموزی، ۴۰۰ نفر دوره انتقال و ۴۰نفر در دوره تحکیم، تحت پوشش سوادآموزی قرار دارند.
اصغری گفت: در سرشماری سال ۹۰، یكهزار و ۵۸۴ نفر بعنوان بی سواد تعیین وضعیت شدند که از این تعداد ۸۰۰ نفر درسال های ۹۰ لغایت ۹۲در کلاسهای سوادآموزی شرکت و با سواد شدند و مابقی نیز در دست اقدام است.