دكتر فرهاد دانشجو در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: ارتباط دانشگاه با صنعت، در جهت تحقيق موثر و توليد علم نافع بسيار مفيد واقع مي شود. تحقيقي موثر است كه بتوان تأثير آن را در كشور احساس كرد.
وي تصريح كرد: ارتباط دانشگاه با صنعت و محيط كار خارج از دانشگاه بايد در دانشگاه هاي كشور به درستي تعريف شود. هر چه تحقيق متأثر از نياز در داخل جامعه باشد، اين ارتباط تسهيل مي شود و هر چه درك و فهم صنعت و دانشگاه از نيازشان به يكديگر بالاتر برود، ارتباط صحيح تر صورت مي گيرد.
سرپرست دانشگاه تربيت مدرس افزود: يكي از نيازهاي همه دانشگاه هاي ما بازنگري و تعريف صحيح ارتباط دانشگاه با صنايع و بازاركار در خارج از دانشگاه است.
وي خاطرنشان كرد: در اين خصوص و جهت گسترش اين ارتباط، دانشگاه تربيت مدرس در تلاش است دفتر ارتباط با صنعت خود را تقويت كند و اين ارتباط را در سطح دانشكده ها گسترش دهد.
دكتر دانشجو افزود: همچنين ارتقا اعضاي هيات علمي و دانشجويان نيز بايد در قالب اين ارتباط تعريف شود. پارك فناوري نيز جهت گسترش و تقويت اين ارتباط كمك موثري به شمار مي آيد. پارك فناوري دانشگاه تربيت مدرس، دو سه سال است كه به صورتي فعال آغاز به كار كرده و با توجه به اينكه گسترش اين پارك ها در تمامي دانشگاه مورد نظر وزارت علوم است، دانشگاه تربيت مدرس در جهت رشد و گسترش هر چه بيشتر پارك فناوري گام بر مي دارد.