مشهد- یک معلم قرآنی گفت: آثار و کتب دینی و مذهبی که مخصوص کودکان و نوجوانان نوشته شده باشد، بسیار کم است و حتی حوزه علمیه هم نمی تواند ادعا کند که برای کودک و نوجوان فعالیت قرآنی داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدحسن راستگو ظهر یکشنبه در اولین همایش مجمع خادمین قرآن کریم در محل سالن همایش های بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی، با بیان این که در جامعه وزارتخانه مختلفی به امر فرهنگ، اقتصاد، سیاست و غیره می پردازند، اظهار داشت: برای کودک و نوجوان چه سازمان و ارگانی داریم و چه کسی متولی کار قرآنی کودک و نوجوان است؟

وی با تأکید بر این که هیچ کسی نمی تواند ادعا کند برای بچه ها کاری کرده است، افزود: حوزه علمیه هم با تمام اقدامات مفیدی که برای بزرگسالان ارائه می دهد، نمی تواند ادعا کند که در حوزه کودک و نوجوان فعالیت کرده است.

این معلم قرآنی، آثار و کتب دینی و مذهبی که مخصوص کودکان و نوجوانان نوشته شده باشد، را بسیار کم ارزیابی کرد و اذعان داشت: در  شبکه های اجتماعی مختلف گروه های متعددی تشکیل می شود که تعداد بسیار کمی از این ها به قرآن می پردازند.

وی با ابراز نگرانی از وقت و زمانی که نوجوانان در این شبکه ها می گذرانند، ابراز کرد: در قرآن بیش از دو هزار قصه مستقیم و غیر مستقیم وجود دارد و تعداد بسیار کمی از این قصه ها برای بچه ها بیان شده اند.

حجت الاسلام راستگو ادامه داد: برای بچه ها نمی توان از مسائل فلسفی و منطقی قرآن صحبت کرد و باید به زبان خود آن ها آیات قرآن را تبیین کنیم.

وی با اعلام آمادگی حمایت از هرگونه فعالیت منسجم در خصوص کودکان و نوجوانان، تصریح کرد: هر برنامه ای که برای بزرگسالان اجرا می شود، به شرط انسجام و عدم تشتت، می تواند در مقیاس کوچک برای کودکان و نوجوانان هم اجرا شود.