معاون وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد وزارت ورزش و جوانان حدود 10 هزار میلیارد تومان نقدینگی نیاز دارد اما بودجه‌ای که برای یک سال ورزش در نظر گرفتند، چیزی حدود یک هزار میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیررضا خادم در خصوص افزایش 15 درصدی بودجه وزارت ورزش برای سال 94 ضمن بیان مطلب فوق گفت: نسبت به بودجه سال قبل افزایش داشتیم اما این افزایش بودجه قابل توجه نیست.

وی در این خصوص این گونه توضیح داد: در حال حاضر 3500 طرح نیمه تمام وجود دارد که برای تکمیل آنها به پنج تا شش هزار میلیارد تومان بودجه نیازمندیم. همچنین برخی از پروژه‌هایی که طی 30-20 سال پیش کلنگ آن زده شده، امروز معارضینی پیدا کرده است که با ارائه سند و شکایت، برای رفع آنها حدود 3-4 هزار میلیارد تومان بودجه لازم است.

معاون وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: با توجه به این مسائل، امروز وزارت ورزش حدود 10 هزار میلیارد تومان نقدینگی نیاز دارد اما بودجه‌ای که برای یک سال ورزش در نظر گرفتند، چیزی حدود یک هزار میلیارد تومان است که بخشی از آن مربوط به بودجه ملی وزارت ورزش و بخشی دیگر مربوط به بودجه استانی است.

وی که با صبح امروز دوشنبه با رادیو ورزش گفتگو می‌کرد، ادامه داد: هر چند بودجه وزارت ورزش افزایش یافته است اما در این خصوص توضیحاتی به نمایندگان مجلس دادیم و امیدواریم نگاه مهربانانه‌تر به ورزش داشته تا شرایط‌مان بهتر شود.

امیررضا خادم در مورد این صحبت دکتر نوبخت که گفته قرار است برای پروژه‌های عمرانی دولت، بودجه‌ای جداگانه در نظر گرفته شود که شاید از این بودجه هم صرف پروژه‌های عمرانی ورزش شود، تصریح کرد: اشکال عمده ورزش ما این است که از ابتدا پیمانه را کوچک در نظر گرفته‌اند و هر چقدر این درصد اضافه می‌شود، به خاطر اینکه عدد اصلی کوچک است، تفاوت معنی‌داری پیدا نمی‌کند.

وی اضافه کرد: در بسیاری از نقاط کشور حتی کوچک‌ترین امکانات و فضای ورزشی وجود ندارد اما در شرایط فعلی و به خاطر مشکلات تحریم‌ها، قرار شده است طرح‌هایی که بالای 80 درصد پیشروی عمرانی داشته‌اند، با بودجه جدید تکمیل شوند. اما پروژه‌هایی که پیشرفت چندانی نداشته‌اند و یا جاهایی که هیچ امکاناتی ندارند، با شرایط فعلی نمی‌توانیم کار جدیدی را برای آنها انجام دهیم.

معاون وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه بودجه باید در نظر گرفته شود که بتوانیم در این بخش‌ها هم حرکت‌های مثبتی انجام دهیم، ادامه داد: برخی از این پروژه‌ها بیش از 10 سال است که کامل نشده و با بودجه فعلی، امکان تکمیل آنها وجود ندارد هر چند راهکارهای قانونی برای واگذاری آنها به بخش خصوصی وجود دارد اما علاوه بر طرح‌های بزرگ ملی و استادیوم‌های بیش از 5000 نفر در شهرهای کم برخوردار، بخش خصوصی رغبت نمی‌کند سرمایه‌گذاری کند؛ به همین دلیل نمایندگان می‌توانند نگاه مهربانانه‌تری به ما داشته باشند.

وی در خصوص اینکه ورزش قهرمانی در سال 94، سال پرترافیکی را پیش رو دارد، اظهار کرد: شما ببینید در همین سال مالی 93 ما تیم‌های خود را با یک چهارم بودجه اختصاص یافته در سال 2010 به بازی‌های آسیایی 2014 اعزام کردیم؛ آن هم در شرایطی که ارز حدودا 4-3 برابر شده بود ولی در نهایت افزایش مدال و موفقیت داشتیم.

خادم در این خصوص افزود: این نشان می‌دهد اگر توجهات بیشتری به ورزش صورت گیرد، می‌توانیم در المپیک 2016 هم اتفاقات بهتری را برای ورزش شاهد باشیم.

وی یادآور شد: همانگونه که سال پیش با همکاری دولت و مجلس بودجه خوبی برای وزارت ورزش در نظر گرفته شد تا آنها بدون دغدغه طرح‌های عمرانی و ملی خود را پی بگیرند، می‌توان با تکیه بر این شعار دولت که توجه به بهداشت و سلامت است، به ورزش که نقش پیشگیری در بیماری‌ها و سلامت همه جامعه را دارد، نگاه ویژه‌ای شود و آن را از اولویت‌ها قرار دهد تا به اهداف‌مان در بخش‌های قهرمانی و عمرانی دست پیدا کنیم.

معاون وزارت ورزش و جوانان در پایان گفت: با توجه به این بودجه‌ای که در اختیارمان قرار گرفته، برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادیم و فدراسیون‌ها هم با این حداقل‌ها تلاش می‌کنند تا کاستی‌ها را برطرف کرده و بتوانند به خوبی برای حضور در مسابقات آماده شوند.

برچسب‌ها