به گزارش خبرنگار مهر، محسن روشن پژوه، عصر شنبه در افتتاح همایش کارزار پیشگیری از مصرف شیشه، با بیان اینکه رسانه ابزار مناسبی برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در جامعه است، گفت: هماهنگی و همکاری بین دستگاه های مختلف و ارتباط با مردم زمینه ساز گام های موثر در پیشگیری از اعتیاد است.
وی با اشاره به اینکه کارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف شیشه طی یکسال گذشته آغاز به فعالیت کرد، افزود: براساس برنامه های استراتژیک ابتدا مطالعه دقیق، نیاز سنجی و اجرای آزمایش و سپس نتیجه گیری و امکان سنجی انجام شد.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: پس از این مرحله، مرحله دوم در شش استان کشور به اجرا درآمد، که پس از ارزشیابی این کارزار در کل کشور اجرا می شود.
۴۰۰ نفر در تیم های اجرایی همایش کارزار فعال هستند
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی در این افتتاحیه با بیان اینکه برای اجرای طرح کارزار پیشگیری از مصرف شیشه بهزیستی استان مرکزی به همت معاونت پیشگیری از اعتیاد فعالیت های طی سه ماه انجام داد، گفت: در این طرح ۴۰۰ نفر در تیم های اجرایی و هزار نفر در بخش های دولتی و غیردولتی حضور فعال دارند.
بهروز رفیعی با اشاره به اینکه پنج هزار نفر ساعت جلسه در این کارزار در استان مرکزی برگزار می شود، افزود: ۱۲۰ وظیفه برای دستگاه های مختلف کمیته فرهنگی و پیشگیری تعریف و ابلاغ شده است.
وی هدف از اجرای این طرح را کاهش مصرف شیشه، اطلاع رسانی اقشار جامعه طی یک هفته از ۲۰ دی ماه تا ۲۶ این ماه دانست و اضافه کرد: در این راستا ۹۹ پایگاه ثابت و ۶۰ پایگاه سیار، ۳۰ سمن و انجمن مردم نهاد فعالیت خود را آغاز و طی یک هفته آگاهی هایی در مورد این ماده خطرناک به اقشار مردم ارائه می دهند.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی ابراز امیدواری کرد این کارزار زمینه پیشگیری از ماده محرک شیشه و سالم سازی جامعه باشد.
رفیعی تصریح کرد: اطلاع رسانی و تبلیغات برای پیشگیری، هم افزایی، وحدت میان سازمان های مردم نهاد و دستگاه ها، ارتباط مردم با بخش دولتی، استفاده از برنامه های آموزشی و هنری برای پیشگیری از اعتیاد از مهمترین برنامه های این کارزار است.
در این مراسم از تمبر این همایش با حضور همایون هاشمی، معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی و رئیس بهزیستی کشور، شکرالله حسن بیگی معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان مرکزی و جمعی از مسوولان کشوری و استانی رونمایی شد.