ساری - رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران، با بیان اینکه ۳۲ هزار دانشجودر ۳۰ مرکزعلمی کاربردی مازندران مشغول به تحصیل هستند خاطر نشان کرد :از این تعداد هفت هزار نفر شاغل هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لحمیان بعد از ظهر یکشنبه در دیدار مسئولان دانشگاه علمی کاربردی مازندران با نماینده ولایت فقیه در استان، ضمن اشاره به وجود ۳۲ هزار دانشجو در مرکز علمی کاربردی مازندران گفت: رهبری نظام تاکید ویزه ای به آموزش علمی کاربردی دارند.

وی با اشاره به رهنمودهای رهبر بزرگ انقلاب گفت:مقام رهبری تاکید ویژه ای بر دانشگاه مهارتی و علمی کاربردی داشته اند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران تصریح کرد: ما در حالی دانشجویان را وارد عرصه آموزش عالی می کنیم که بعداز گذشت چهار سال به دو سئوال اینکه تحصیل چه فایده ای داشت و شغل آینده آنان چست می توانند پاسخگو باشند.

وی با اشاره به اساس دانشگاه علمی کاربردی که تحصیل و اشتغال دانشجویان خودش است افزود: فارغ التحصیلان این دانشگاه متقاضی کار نیستند و می توانند برای خودشان شغل ایجاد کنند.

وی متذکر شد : ما به دانشجویان این مراکز گوشزد می کنیم برای شاغل شدن باید مولد باشند یعنی علاوه بر ایجاد شغل برای خود برای دیگران نیز شغل ایجاد کنند.

لحمیان گفت: نظام آموزشی کاربردی به گونه ای فارغ التحصیلان خود را تربیت می کند که به یک حقوق کارمندی قانع نباشند و وارد مشاغلی شوند که به دیگران نیز کمک کنند و اشتغال زایی داشته باشند.

وی با اشاره به وابستگی برخی از مراکز علمی کاربردی به مراکز صنعتی مثل چوب و کاغذ، صنایع سازه سنگین و پیشرانه افزود:هدف ما از این کار افزایش مهارت برای شاغلین مراکز صنعتی و برای کسانی که شاغل نیستند ایجاد مهارت است.

لحمیان با اشاره به شش هزار دانشجوی بومی دانشگاه علمی کاربردی مازندران اظهار داشت:این مرکز در ۴ گروه صنعت، فرهنگ و هنر، خدمات اجتماعی و علوم کشاورزی دانشجو می پذیرد.

وی با اشاره به مقایسه ایران قبل از انقلاب به کشورهای دیگر وابسته بود و اکنون که در تحریم به سر می بریم افزود: توسعه ایران اکنون یک توسعه درون زا است و هر روز به یک تکنولوژی و علم جدید دست پیدا می کند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد: برای استان باید برنامه ریزی از پایین به بالا باشد و متناسب با نیاز و پتانسیل استان برنامه ریزی مهارتی و آموزشی صورت بگیرد.