محمد کسائی در گفتگو با خبرنگار مهر، نسبت به کم توجهی برخی از مسئولان به وجود بیماری سالک در مرودشت بیان داشت: متاسفانه هم اکنون بیماری سالک در بین مردم شهرستان مرودشت و همچنین روستاهای اطراف آن به گونه ای شده که نیازمند تلاش سایر مسئولین هستیم البته در سال گذشته بیش از یک هزار و 300 بیمار مبتلا به سالک بطور رایگان درمان شدند.
وی مهمترین علت در خصوص شیوع این بیماری را کم توجهی افراد نسبت به جابه جا کردن نخاله های ساختمانی،وجود دامداری در شهر مرودشت و همچنین افزایش یافتن حیوانات جونده و همچنین کانال های فاظلاب بدون سرپوش اعلام کرد.
مسئول شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، گفت: متاسفانه علی رغم تلاش های فراوان شهردار و فرماندار مرودشت ولی مشاهده می شود که بسیاری از افراد بدون توجه به مسائل بهداشتی ضایعات و زباله های ساختمانی خود را در اطراف این شهرستان رها می کنند.
کسائی افزود: وجود و رشد این بیماری در شهرستان مرودشت برای کشور هم نگران کننده است زیرا نشان از وجود و توسعه سالک در کشور دارد.
وی علائم سالک را به طور زخم در مناطق باز و بدون پوشش بر روی بدن همانند صورت، دست و پا اعلام کرد و افزود: چنانچه در تخلیه و انباشت زباله ها دقت نشود، فضایی بسیار مناسب برای تجمع حیوانات ولگرد و ایجاد کولونی های انگلی فراهم می شود.
مسئول شبکه بهداشت و درمان مرودشت، گفت: بیماری سالک یک بیماری پوستی مشترک بین انسان و حیوان است که از طریق نیش یک پشه به انسان منتقل میشود.
کسائی از شهروندان خواست با رعایت نکان ایمنی بهداشتی از وجود این بیماری در امان باشند که پیش بینی می شود امسال این تعداد بیماری کاهش یابد.