به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی شیرسوار شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه طرح جی آی اس و طرح جامعه ایمنی در قائم شهر با مشارکت دانشجویان و دانشگاه اجرا شده است، اظهارداشت: با اجرای این طرح بافت های فرسوده، مناطق پر تراکم و پر خطر شناسایی شده و این طرح تا شعاع ۵ کیلومتر را تحت پوشش قرار می دهد.
وی بیان کرد: برخی از تغییر ساختارها در حوزه های فرهنگی و آموزشی در شهرستان ماندگار شد که نتایج مثبت آن در سالهای آینده دیده می شود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی در خصوص کلاس های آموزشی، اذعان داشت: برای ۳ هزار نفر از کارکنان دستگاههای اجرایی، داوطلبان مدارس، خبرنگاران و پرسنل بیمارستان ها گواهی آموزش صادر شده است.
شیرسوار تصریح کرد: کلاس های آموزشی در قالب طرح محله ایمن با مشارکت و همکاری پایگاههای مقاومت بسیج یک ابتکاریست که در قائم شهر اجرا شده است.
وی به تولیدات فرهنگی این سازمان اشاره کرد و افزود: عملکرد سازمان بصورت دفترچه میزان آگاهی مردم را افزایش می دهد.
شیرسوار از شش هزار واحد تجاری شهری در قائم شهر خبر داد و گفت: از ۶ هزار واحد تجاری در شهرستان تاکنون هزار و ۲۰۰ واحد بازدید و تغییرات در آن لحاظ شده است و اجرای این طرح بسیار سنگین است.
وی با بیان اینکه سازمان آتش نشانی قائم شهر تنها سازمان در کشور است که نشریه دوماهنامه منتشر می کند، اظهارداشت: متاسفانه در خصوص نشریه حمایت های زیادی توسط مسئولان نمی شود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی با بیان اینکه ظواهر ایستگاهها نسبت به سالهای گذشه تغییر پیدا کرده است، افزود: با توجه به کمبودها سازمان آمادگی جذب ۴۰ نیروی انسانی را دارد و با توجه به ظرفیت های شهری کمبود تجهیزات و نیروی انسانی احساس می شود.
شیرسوار به نامگذاری ایستگاههای آتش نشانی به نام شهدای شهرستان اشاره کرد و گفت: کتابچه ای از زندگینامه شهید جهانیان تدوین و در شب ۲۱ بهمن رونمایی شود که این یک کار نو و جدید است.
وی از تهیه و تدوین زندگینامه مربوط به سه شهید دیگر و منتسب به سازمان خبر داد و بسیاری از طرح ها بدلیل کمبود اعتبارات، عدم همکاری و کم کاری خود متوقف مانده و امیدواریم در اینده به بهره برداری برسد.
شیرسوار، به ارائه خدمات در حوزه روستایی اشاره و افزود: افرادی که در مواقع بحران، شهری و روستایی فکر می کنند قطعا در اشتباه اند و باید حوزه روستایی هم مورد توجه قرار گیرد.