اردبیل – مدیر عامل خبرگزاری دانشجویان ایران معتقد است بنگاه های بزرگ سخن پراکنی به دنبال مقابله با فرهنگ ما هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی متقیان بعد از ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران در اردبیل گفت: فعالیت بنگاه های سخن پراکنی به زبان فارسی نه از سر اعتقاد و دوستی با زبان فارسی است و نه با هدف ترویج این زبان انجام می شود.

وی هدف فعالیت چنین رسانه هایی را نفوذ در فرهنگ جوامع فارسی زبان دانست و افزود: اینها تا دیروز بر طبل جنگ می کوبیدند و امروز به وسیله رسانه به مقابله با فرهنگ ما پرداخته اند.

مدیر عامل خبرگزاری دانشجویان ایران با بیان اینکه رسانه می تواند هدایت گر باشد، افزود: نفوذ فرهنگی چنین رسانه هایی تا حدی است که حتی در زندگی و زبان ما تاثیر گذارده است.

متقیان در تاکید به نقش رسانه، رسانه را ابزاری دانست که فکر و فرهنگ جوامع، رفتار انسان ها و هویت فرهنگی جوامع را در دست دارد.

وی با اذعان به نقش القا کننده و تعیین کننده رسانه افزود: رسانه می تواند در راستای بهبود وضعیت زندگی در جوامع نقش ایفا کند.

مدیر عامل خبرگزاری دانشجویان ایران تاکید دارد که رسانه ها در گسترش صلح و امنیت جهانی تاثیر دارند و خوشبختی جوامع با رسانه ها همراه است.

وی افزود: با اطلاع رسانی می تواند یک جامعه را خوشبخت یا عقب افتاده جلوه داد و در عین حال رسانه می تواند اختلاف افکنی و جنگ افروزی را سبب شود.

به گفته متقیان دنیا امروز به این نتیجه رسیده است که باید به سراغ جنگ رسانه ای برود و نقش رسانه امروز پررنگ تر از گذشته است.

وی با یادآوری اینکه روزی برای ارسال یک خیر روزها فرصت لازم بود، ادامه داد: بعدها این زمان به ساعت ها و در وضعیت فعلی به ثانیه ها کاهش یافته است.

مدیر عامل خبرگزاری دانشجویان ایران معتقد است تمامی این موارد به نقش و جایگاه رسانه تاکید دارد و در عین حال باید در انتخاب رسانه دقت شود.

وی افزود: به عنوان مثال رسانه ای در نقش ادغام دروغ و صحیح بایکدیگر است نمی تواند مورد اطمینان باشد و همین موضوع موجب شده است گاهی تولیدات رسانه های معاند خارجی بر خلاف تولیدات رسانه های داخلی درست به نظر آید.

متقیان تاکید دارد که چنین بنگاه های سخن پراکنی در راستای مقابله با  فرهنگ ما گام بر می دارند و از نقش رسانه در راستای دست یابی به اهداف خود استفاده می کنند.

مدیر عامل خبرگزاری دانشجویان ایران همچنین در تشریح سیاست های فعالیت این رسانه به رعایت سه اصل خوب، مفید و امید بخش بودن تاکید کرد و گفت: ایسنا مدعی است که 15 سال در عرصه اطلاع رسانی فعالیت کرده است.

وی تصریح کرد: با راه اندازی ایسنا خبر آسان و مجانی در اختیار آحاد مردم قرار گرفت و نیازمندی از تامین خبر توسط رسانه های خارجی رفع شد.

به گفته متقیان اگر روی نیاز به گوش دادن اخبار دیگران بود این نیاز رفع شد و ایسنا  به نحو احسنت در عرصه خبررسانی وارد کار شد.

وی سیاست اصلی این رسانه را نه بزرگ نمایی مشکلات بلکه ارائه راه حل برای مشکلات دانست و گفت: در این رساتا از ظرفیت دانشجویان و دانشگاهیان استفاده می شود.

مدیر عامل خبرگزاری دانشجویان ایران خطاهای احتمالی این رسانه را از باب خطای انسانی دانست و گفت: بنای کار در این رسانه این است که اگر مشکلی طرح می شود راه حلی نیز برای آن عنوان شود.

وی افزود: ایسنا به جای سیاه نمایی به دنبال انعکاس سخن دل مردم  است و دلیل کسب برترین مقام در بین خبرگزاری ها به دلیل انعکاس اخبار تحلیلی و دانشگاهی است.

متقیان با تاکید به اینکه در انعکاس اخبار صحت و سقم آن به درستی بررسی می شود، افزود: نمی خواهیم خبری داشته باشیم که 10 دقیقه بعد تکذیب آن در خبرگزاری درج شود.

وی راه اندازی دفتر خبرگزاری در استان اردبیل را فرصتی جهت معرفی بهتر استان از زبان این رسانه دانست و افزود: انتظار می رود هر فردی از ایسنا اخبار ناب و قابل اطمینان دریافت کند.