هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی تصویب کرد از این پس نخبگان کشور، مشمول بورس دانشگاه آزاد اسلامی شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، صد و یکمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر حمید میرزاده رئیس این دانشگاه و حضور اعضا برگزار شد.

راه اندازی مرکز آموزشهای آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی

میرزاده دراین جلسه پیرامون نامه رئیس واحد خمین در خصوص راه اندازی مرکز آموزش های آزاد، با تاکید بر راه اندازی مرکز آموزش های آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت:  راه اندازی این مرکز برای دانشگاه بسیار مثبت است چرا که موجب درآمدزایی می شود.

وی افزود: لیکن برای این موضوع باید یک برنامه و آیین نامه واحد در دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته باشد که تمام واحدهای دانشگاه از یک رویه پیروی کنند.

رئیس دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: ایجاد دوره های کوتاه مدت در مراکز آموزش آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی منجر به صدور مدرک نمی شود و صرفا یک گواهینامه معتبر صادر می شود.

وی تاکید کرد: راه اندازی واحد و مرکز در دانشگاه آزاد اسلامی در داخل و خارج از کشور نیاز به مصوبه هیات امنای مرکزی دارد و هر امری غیر از آن خلاف محسوب می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در این جلسه با اشاره به گزارش مرکز حراست دانشگاه، بیان کرد: البته بعضی از واحدها از روی نیت خیر و صرفا برای درآمد زایی بیشتر ممکن است فعالیتهایی انجام دهند که در دراز مدت موجب سوء استفاده شود که باید مراقبت های لازم در این خصوص صورت پذیرد.

بورس نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی

میرزاده در ادامه با اشاره به بحث بورسیه در دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد: از این پس نخبگان کشور می توانند از بورس دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی منابع مالی کافی برای بورس تمام افرادی که در مقطع دکتری قبول می شوند وجود ندارد، تاکید کرد: نخبگان دارای استانداردهای بالای علمی هستند و برای بورس نخبگان مواردی نظیر معدل، رزومه، تعداد مقالات چاپ شده، استاد راهنما و پایان نامه مورد بررسی قرار می گیرد.

میرزاده با بیان اینکه در یک بازه زمانی متقاضی عضویت در هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی کم بود و بورس کردن متقاضیان لازم بود، گفت: در حال حاضر تقاضا برای استخدام به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار بالاست که این امر ایجاب می کند مزایای ناشی از بورس بیشتر به نخبگان و افراد ممتاز علمی و پژوهشی تعلق گیرد و نیازی به بورس تعداد زیادی از متقاضیان نداریم.

وی افزود: در آیین نامه جدید بورس در دانشگاه آزاد اسلامی که به زودی ابلاغ می شود تعهدات سابق در خصوص افراد بورس شده به قوت خود باقی است.

ایجاد نمایشگاه دائمی از دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد

میرزاده در بخش دیگری از سخنانش از ایجاد یک نمایشگاه دائمی از دستاوردهای پژوهشی قابل  تبدیل برای تجاری سازی در دانشگاه آزاد اسلامی به نام Azad Expo خبر داد.

وی با تاکید بر اینکه باید در دانشگاه آزاد اسلامی مکانی برای ارائه توانمندی های دانشگاه وجود داشته باشد، تصریح کرد: نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه که بخش صنعت بتواند مرتبا به آن مراجعه کند مطمئنا از طرف بخش خصوصی نیز مورد استقبال قرار خواهد گرفت چرا که سرمایه گذاران زیادی وجود دارند که به دنبال تجاری سازی طرح های تحقیقاتی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در این نمایشگاه که دائمی خواهد بود تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نمونه های خود را که قابلیت تجاری سازی دارند عرضه می کنند،  این نمایشگاه باید محلی برای مراجعه صاحبان صنعت و خدمات باشد و درآمد دانشگاه را با توجه به  توسعه بحث های دانش بنیان در دانشگاه افزایش خواهد داد.

مصوبه تاسیس بنیاد خیریه در دانشگاه آزاد اسلامی

در ادامه این جلسه گزارشی توسط معاونت برنامه ریزی در خصوص اجلاس 69 و اقدامات صورت گرفته توسط معاونتهای سازمان پیرامون مصوبات اجلاس 68  به هیات رئیسه ارائه شد.

همچنین مصوبه تاسیس بنیاد خیریه در دانشگاه آزاد اسلامی تصویب شد و اصلاحیه به عمل آمده در آیین نامه برگزاری همایش های بین المللی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است در این جلسه نامه معاون سنجش و پذیرش دانشگاه در خصوص پیشنهاد برای ساماندهی آمار و اطلاعات در دانشگاه مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و گزارش کمیسیون های تخصصی هیات رئیسه مطرح شد.