ساری - مدیرکل جمعیت هلال احمر استان مازندران از آغاز رقابت های اولین المپیاد فرهنگی-ورزشی استانی اعضای جوانان این جمعیت از يكم لغايت دهم ديماه در شهرستان قائم شهر خبر داد.

مهدي ولي پور در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: نیاز هر جامعه را جهت دستیابی به اهداف عالیه توسعه با حضور افراد سالم، فعال و با نشاط اعلام كرد که این امر مهم نیز با انجام فعالیت های ورزشی محقق می شود.

وي احیای مجدد مسابقات ورزشی و بهره گیری از ظرفیت اماکن و مجموعه های ورزشی جمعیت را برای توسعه ورزش همگانی و ارتقاء سلامت و آمادگی جسمانی و روحی جوانان عضو جمعیت هلال احمر به منظور ارائه خدمات بشر دوستانه و امدادی عنوان کرد.

ولی پور تصريح كرد: نشاط و شادابی، تحرک وهدایت، انرژی و توانایی اعضای جوان در امر تلاش وسازندگی به همراه تقویت روحیه جوانمردی از دیگر اهداف برگزاری این المپیاد است.

وي افزود: المپیاد مذکور با حضور۲۵۰ نفر عضو جوان به تفکیک خواهران و برادران برگزار می شود که اعضای مربوطه به مدت ۱۰ روز در رشته های فوتسال، والیبال، شناو نجات غريق وآمادگی جسمانی به رقابت می پردازند و در پایان نیزنفرات برگزیده به المپیاد فرهنگی ورزشی کشوری راه می یابند.

برچسب‌ها