مینودشت - همایش ملی گونه شناسی معماری ایران اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی امینی، رئیس دانشگاه آزاد مینودشت در همایش یک روزه و ملی گونه شناسی معماری ایران اسلامی که عصر سه شنبه برگزار شد، گفت: رشته معماری و شهرسازی در تولد، شکل گیری و توسعه پایدار و سلامت شهر ما بسیار موثر است.

وی افزود: هر یک اگر کمرنگ شود قسمت دیگر دچار اختلال خواهد شد.

وی گفت : تفکیک رشته ها کمکی به بهتر شدن وضعیت شهرسازی نمی کند، مگر تفکیک باعث تخصصی شدن یک حوزه شود.

وی با اشاره به تعامل دو رشته معماری و شهرسازی گفت: هر رشته باید به حوزه مقابل خود به عنوان حوزه تعامل بنگرد تا مشکلات شهری حل شود و در این شرایط نامطلوب شهرسازی، جامعه انسانی رو به تعامل رود تا مانع از هم گسستگی و تفرقه انسانها به لحاظ اخلاقی شود.

رئیس دانشگاه آزاد مینودشت ادامه داد: امروزه با این همه پیشرفت تکنولوژی متاسفانه انسانها به صورت تک سلولی و انفرادی پرورش و تربیت می شوند.

در ادامه، حسین ظریف دبیر علمی همایش نیز گفت: ۴۵ مقاله به صورت پوستر و نوشتاری از شهرهای مختلف ایران ارسال شده است که ۳۱ مقاله در قالب سخرانی و پوستر پذیرفته شد.

وی هدف از اجرای این همایش را ارائه راهبردهای پیشنهادی برای حل اوضاع نابسامان این حوزه دانست و گفت: امیدواریم این همایش فتح بابی در عرصه هنر معماری و شهرسازی و ارائه برنامه راهبردی در این عرصه شود.

علی امامی عضو هیئت علمی گروه معماری دانشگاه آزاد شهرستان گنبد که یکی از سخنرانان بود گفت: عنوان مقاله بنده جنبه های اجتماعی و محیطی مسکن است و هدف از ارائه این مقاله به سبب وضعیت غالب مسکن های امروزی است.

امامی در بخشی از سخنان خود گفت: امروزه در حوزه مسکن و شهرسازی دستورالعمل کمی، کمتر دیده می شود. اگر بخواهیم در بحث فرهنگی تغییراتی داشته باشیم ابتدا باید لایه های درونی فرهنگ را بشناسیم و حمایت اجتماعی چه حمایت ابزاری یا عاطفی و یا اطلاعاتی فاکتوری است که باید افراد جامعه از آن برخوردار باشند.

امامی تصریح کرد: هر کشوری که در ساحت اندیشه عقب بماند همیشه در ساحت عمل عقب خواهد ماند. ما امروزه در ساحت اندیشه، دانشمند نداریم بنابراین در ساحت عمل عقب ماندیم ولی با پیشرفت تکنولوژی همه چیز در اختیار ما است و می توانیم به سرعت پیشرفت کنیم.