به گزارش خبرنگار مهر، نواب محمودی که اثر او با نام «دیر وقت» به بخش صلح و دوستی جشنواره وارش راه یافته است، عصر چهارشنبه در حاشیه برگزاری جشنواره وارش اظهار کرد: دومین بار است که در جشنواره وارش شرکت میکنم و نوع برگزاری دوره هشتم، بسیار مناسبتر از دورههای قبلی جشنواره است.
محمودی افزود: محل برگزاری جشنواره چون دور از مرکز شهر قرار دارد، استقبال مخاطب عادی هم کم است و این از ایرادات جشنواره است و البته هر جشنوارهای با برخی نواقص همراه است.
وی با بیان اینکه وارش باید جریان خاص سینمایی در کشور ایجاد کند، گفت: این جشنواره توانایی تبدیل شدن به جریان خاص سینمایی را دارد و برگزارکنندگان باید در این مسیر تلاش کنند.
سیامک نژاد نوری فر دیگر فیلمساز نیز اظهار کرد: فضای برگزاری جشنواره وارش بسیار مناسب است و از این بابت از دستاندرکاران برگزاری جشنواری سپاسگزار هستیم.
وی با بیان اینکه معتقدم سینما و جشنواره نباید فقط مربوط به تهران باشد و نیاز است جشنوارهها در خارج از تهران برگزار شوند، گفت: از برگزاری این جشنواره بینالمللی که در یک استان برگزار میشود استقبال کردم و حضور یافتم.
این فیلمساز که با فیلم «این فیلم نام ندارد» در جشنواره حضور یافته، ادامه داد: زمان فیلمهای مستند ارائه شده در جشنواره طولانی است و دستاندرکاران برگزاری میتوانند سقف زمانی را برای فیلمهای مستند درنظر بگیرند و از ویژگیهای این جشنواره باشد.
نژادنوریفر با اشاره به فضای مناسب برگزاری جشنواره وارش و حمایت از فیلم کوتاه، تصریح کرد: فضای مهربانانهای که با فیلمسازان فیلم کوتاه در این جشنواره وجود دارد از مسائل قابل توجه است.