فرهاد تجویدی کارگردان نمایش «من..» درباره اجرای این اثر نمایشی در جشنواره تئاتر فجر به خبرنگار مهر گفت: نمایش «من ...» هم در بخش مرور تئاتر ایران در سال 93 و هم بخش مسابقه بین الملل جشنواره در روزهای چهارم و پنجم بهمن ماه در تالار استاد ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می رود. این نمایش تنها نمایش ایرانی جشنواره است که در 4 نوبت و دو روز اجرا می شود.
وی درباره تغییراتی که نمایش نسبت به اجرای عمومی کرده است، توضیح داد: این نمایش با حضور هنرجویان کلاس بازیگری من به صحنه رفته بود و در این اجرا حدود 30 نفر از بازیگران تغییر کردهاند و شاگردان جدیدم جایگزین آنها شده اند. به دلیل اینکه سه ماه از اجرای عمومی نمایش گذشته بود مجبور شدیم مجددا تمرینهایی داشته باشیم. این نمایش داستان به خصوصی ندارد و مانند عابر پیاده ای که در طول مسیرش با اتفاقات مختلفی روبرو می شود مسایل متفاوتی را مطرح می سازد. به عنوان نمونه زمانی که ما از منزل خارج می شویم تا به محل مورد نظرمان برسیم با وقایع مختلفی روبرو می شویم که برخی از آنها مثل تصادف یک اتومبیل خلق الساعه رخ می دهند و برخی هم مثل کتک کاری و دعوای یک مرد با همسرش بسیار هولناک هستند.
تجویدی بیان کرد: تمام وقایعی که در طول نمایش نشان داده می شود از زندگی شخصی خود بازیگران گرفته شده است. ابتدا قرار بود این هنرجویان در پایان ترم تمام چیزی را که یادگرفته اند در یک نمایش ارائه دهند اما برای اینکه همه بازیگران بتوانند در یک کار حضور داشته باشند من این طرح را برای اجرا برگزیدم. در این نمایش آسیب ها و مسائلی که دور و برمان مشاهده می کنیم و به شکل گذرا از کنارشان عبور می کنیم، مطرح می شوند. نمایش «من...» قرار است این سوال را در ذهن مخاطب به وجود آورد که اگر من عامل این اتفاق هایی که به تصویر کشیده می شود بودم، چه می کردم؟ و اینکه من هم می توانم یکی از سوژه های این نمایش باشم؟
این بازیگر تئاتر و تلویزیون متذکر شد: این نمایش به دنبال طرح روایت علت و معلولی نیست بلکه داستانک های کوتاهی را مطرح می کند که در فاصله حضور ما در خیابان ممکن است شاهدش باشیم. مخاطب در این نمایش خواه ناخواه با بازیگران مشارکت خواهد کرد. این نمایش در اجرای عمومی با استقبال زیادی روبرو شد و در واقع مخاطب با تئاتر و تالار محراب آشتی کرد. چون ما در یکی از مهجورترین سالن های نمایشی این کار را اجرا برده بودیم. خیلی از مهمان ما افرادی بودند که در زمینه آسیب های اجتماعی کار می کنند و بعد از دیدن این نمایش برایشان بسیار جذاب بود که چنین اثری به صحنه رفته است.
این هنرمند ادامه داد: کاترین ون بوردن بازیگر شناخته شده هلندی که برای برگزاری کارگاه آموزشی در ارتباط با کمدیا دلارته به ایران سفر کرده بود بعد از دیدن نمایش درباره کار به من گفت: «در نمایش شما خنده و نشاط، همراه با شاعرانگی، آبزورد و تراژدی توامان بود. شما روی هر شانه تان انرژی و شادابی و در هر قطره خون بدن بازیگران تراژدی را منتقل می کردید.» بازیگران ما با حضور در این نمایش متوجه می شوند که برای هنرمند شدن باید به شکل گروهی کار کنند و منیت ها را کنار بگذارند و همچنبن باید از نزدیک ترین داستان های زندگی شان الهام بگیرند.
کارگردان نمایش «پینوکیو دروغ بگو» در پایان صحبت هایش متذکر شد: هنرجویان من در این نمایش علاوه بر بازیگری طریقه جذب و بازاریابی تماشاگر را هم یاد گرفتند چون گروه ما نمی نشیند تا تماشاگر خودش به دیدن نمایش بیاید بلکه ما خودمان به دنبال مخاطب می رویم. جوانان این نمایش دوست دارند با تلاش و دوراندیشی در یک عرصه بین المللی دیده شوند که امیدوارم این اتفاق رخ دهد.
رعنا ابراهیمی، امیرعلی ابراهیمی، محمد ابراهیمیان، مهسا احمدی، مینا احمدی، امیر اجاقی، امیر بنی جمالی، فرانک پاشایی، حسین پورکریمی، متین تاجیک، سعید تاجیک، ستاره تقوی، مهران جعفری، مرتضی حسینی، حسن حسینیان، مهشید حسینیان، نسرین خلخالی، سارا دماوندی، مهراد رجبی، وحید زرین، فاطیما ساعی، سمیرا سالاری، محمد سلمانی، فاطمه سوهانی، فائزه شاه حسینی، سروش شمسایی، فاطمه شول، ستاره شفیعی، افسانه شمسی، محسن صادقی، مهدیه صادقی، حسین صفدریان، وهاب عبیری، زهرا عسگری، اشکان علیزاده، فاطمه عبدی، محسن غفاریان، رضا کربلایی، آیلین کلانترزاده، مهسا کیاشمشکی، سمیه کهندانی، مهسا گلدانی، سپهر گندمی، شاهین قاسمی، سولماز قهرمانی، مهدی مالکی ، فاطمه محمدی، سهیلا محققی، سیاوش معمارزاده، امیرحسین موسوی، کاظم موسوی، لیلامطلبی، پریسا میرآبادی، میلاد نظری و پرنیا والی در نمایش «من...» ایفای نقش میکنند.
این اثر نمایشی چهارم و پنجم بهمن ماه در دو نوبت 17 و 19:30 در تالار استاد ناظرزاده کرمانی به صحنه خواهد رفت.