به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه از مدت ها پیش در محافل غیر رسمی از حضور گروه «دنگ شو» در دوره سی ام جشنواره بین المللی موسیقی فجر صحبتهایی به میان آمده بود اما با انتشار جدول نهایی این دوره از جشنواره، این حضور قطعی شد و اگر تا دقایق آخر مشکلی پیش نیاید این گروه در بخش پاپ سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر سه شنبه 28 بهمن در مرکز همایش های برج میلاد تهران میزبان طرفداران خواهد بود.
این گروه که به تازگی آلبوم «اتاق گوشواره» را به مدیریت حمید اسفندیاری روانه بازار موسیقی کرده بود در این کنسرت که قرار بود پیش از برگزاری جشنواره برگزار شود، به احتمال فراوان قطعاتی منتخب از این آلبوم را برای مخاطبان خود اجرا خواهد کرد.
البته گویا تهیه کننده کنسرت در تلاش است تا مجوز برخی از ترانه های خارج از آلبوم این گروه موسیقایی که طی سالهای گذشته منتشر شده بود، برای برگزاری کنسرت فجر دریافت کند که این موضوع به طور حتم برای علاقه مندان گروه «دنگ شو» قابل توجه خواهد بود.
«دنگ شو»، «یار بیگانه نواز»، «حلوا»، «بی خوابی»، «آبان کاشی 16»، « ماهی ها»، «دل بند»، «سیاهی» و «The End» آثاری هستند که در آلبوم «اتاق گوشواره» منتشر شده و به احتمال زیاد همین قطعات نیز در کنسرت این گروه که هنوز خواننده اش مشخص نیست برای علاقه مندان ارائه خواهد شد.
اسحاق چگینی نوازنده نی در قطعه «ماهی ها»، نیما عظیمی نوازنده سه تار در قطعه «حلوا»، مانی مزکی نوازنده سازدهنی در قطعه «دل بند» هنرمندانی هستند که به عنوان نوازنده مهمان در این آلبوم حضور دارند. ضمن اینکه علی زندوکیلی، سعید آثانی به عنوان خواننده، امین غفاری ویولن، نیما حسینی ویولا، ماکان خوی نژاد، آتنا اشتیاقی ویولن سل، آرش ضرابیان کنترباس، حسام صدف نژاد ابوا دیگر نوازندگاه آلبوم موسیقایی «اتاق گوشواره» بودند.
به هر صورت شاید این گروه به همراه کنسرت گروه «چارتار» مهم ترین و متمایزترین گروههای بخش پاپ جشنواره موسیقی فجر دانست.
«دنگ شو» هفت سال پیش به صورت رسمی با اجرا در تهران فعالیت خود را آغاز کرد و از همان ابتدا مورد توجه شنوندگان و مطبوعات قرار گرفت. در سال ۲۰۰۸ با اجرا برای پادشاه تایلند به مناسبت سالِ جهانی مولانا از طرف یونسکو، دامنه کار خود را به بیرون از ایران گسترش داد. در ادامه این راه در فستیوال زمستانی سارایوو و در جشن دوسالانه موزه لکما در ایالت کالیفرنیا حضور موفق داشت. موسیقی گروه دنگ شو نگاهی تازه به نغمههای بومیِ شرقی و به خصوص خاورمیانه دارد. سازهای اصلی گروه سکسفن، پیانو، تنبک، کنتر بس، درامز هستند که با آواز و سازهای دیگر نیز همراهی میشوند.