به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب حاضر ششمین کتاب از مجموعه غرب شناسی این انتشارات است. پس از واقعه ۱۱ سپتامبر در نتیجه نوع خبررسانی و فضای رسانه ای ایجاد شده در ذهن بسیاری از آمریکایی ها، اسلام مترادف با خاورمیانه، مرد مسلمان مترادف با خشونت، و زن مسلمان مترادف با ستم کشی شده است و چنین به نظر می رسد که گویا سیاست مبارزه علیه تروریسم همان مبارزه با اسلام است.
اصطلاح «اسلام هراسی» انعکاس تجربه اضطراب بسیاری از آمریکایی ها در برابر فرهنگ اسلام و مسلمانان شده است. آشنایی مردم آمریکا با مسلمانان آمریکا تا نیم قرن گذشته محدود به یک اقلیت مسلمان کوچک داخلی بوده است. اما با فراهم آمدن زمینه بحران در آغاز این قرن میلادی، سوء ظن و ترسی به جامعه آمریکایی القا شده است که نشانه های آن را در بسیاری از رفتارهای فرهنگی از جمله در مقالات و کاریکاتورهایی که در مطبوعات آن کشورها، چاپ می شوند می توان دید.
مولفان این کتاب با مرور بر مجموعه ای از کاریکاتورها و دسته بندی و تحلیل محتوای آن ها، در کنار بازگویی واقعیات حیات مسلمانان امروز خواسته اند بر وضع جاری، که فراتر از سطح احزاب لیبرال یا محافظه کار تبدیل به مسئله ای ملی شده است، نقدی علمی داشته باشند.
این اثر در ۵ فصل مروری بر رویارویی دنیای غرب با جهان اسلام، نمادهای اسلامی نمادهای قدرت، تلقی کلیشه ای از مسلمانان و استقرار هنجار آمریکایی، مسلمانان افراطی و آمریکایی های میانه رو و برهه ها تدوین شده است.
کتاب در ۲۰۶ صفحه، مصور و با قیمت ۹۰۰۰۰ ریال از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار علاقمندان مباحث علوم اجتماعی، سیاسی و رسانه ای قرار گرفته است.