به گزارش خبرنگار مهر، رضا عوضپور صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: معاونت برنامهریزی دارای برنامههای مختلفی به منظور توسعه سرمایهگذاری در سطح استان است که پیگیري های بسیار زیادی را در راستای اهداف و برنامهها داشتهایم.
وی اضافه کرد: برنامهریزی مسائل توسعه استان، سند چشمانداز، طرحهای آمایش، برنامهریزی توسعه پنج ساله، بودجه توسعه و بودجه توسعه استان در کنار مسائل اقتصادی از جمله سرمایهگذاری برای توسعه اقتصادی در بخشهای تجارت، صنعت، گردشگری، کشاورزی و . . . همراه با ایجاد زمینه سرمایهگذاری بخش خصوصی، ایحاد تعامل با بانکها از جمله برنامههای معاونت برنامهریزی است.
معاون برنامه ریزی استاندار بوشهر از تهیه و ارائه آمار در بخشهای مختلف به عنوان دیگر وظایف این معاونت یاد کرد و افزود: مطالعات مورد و آماری متعددی را در طول سال داریم که به این بخشها میپردازیم.
وی در ادامه به سفر رئیس جمهور به استان و دستاوردهای این سفر اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: تلاش ها ما برای برنامهریزی این سفر از پنج ماه پیش از انجام این سفر آغاز شد و از تجربههای دیگر استانها نیز استفاده کردیم؛ پیشنهاات دستگاههای اجرایی را نیز گرفتیم و طی ۲۰ روز کار فشرده توانستیم با استفاده از دیدگاههای دستگاههای دولتی و بخش خصوصی و صاحبنظران، برنامهریزی مناسبی برای سفر داشته باشیم.
رویکرد دولت تامین اعتبار برای تکمیل طرحهای نیمه تمام است
عوضپور با بیان اینکه رویکرد دولت در این سفرها بیشتر مربوط به تکمیل طرحهای نیمه تمام بوده و تعریف پروژه جدید در دستور کار نیست، اذعان داشت: پروژه هایی در این سفر مطرح و به تصویب رسید که دارای ردیف ملی بوده و بتوانند تا سال ۹۵ تکمیل شوند.
وی با بیان اینکه برآورد اولیه برای اعتبارات این سفر ۲۳۰ تا ۲۴۰ میلیارد تومان بود، ادامه داد: با رایزنیهای استاندار و برگزاری نشستهایی با وزرا و معاونین رئیس جمهور، توانستیم رئیس جمهور را قانع کنیم که اعتبارات مصوبات به بیش از ۶۲۰ میلیارد تومان برسد.
پروژههای سفر ماهیت شهرستان ندارند
معاون برنامه ریزی استاندار بوشهر با بیان اینکه این پروژه ها ماهیت شهرستانی نداشتهاند، افزود: به عنوان مثال اجرای طرح دالکی به کنارتخته را کسی نمیتواند ادعا کند که این طرح مربوطبه یک شهرستان خاص است؛ بلکه مزایای این طرح به همه استان میرسد.
وی تاکید کرد: اصلیترین زیرساخت ما مربوط به راههای ارتباطی است که در این سفر به خوبی برای توسعه راههای استان بوشهر رسیدگی شد که میتواند پیشران و محرک توسعه استان بوشهر باشد.
عوضپور همچنین در ارتباط با ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بوشهر گفت: این ورزشگاه زیر نظر وزارت ورزش در دست اجرا بود که تلاش کردیم تا این پروژه به صورت استانی انجام شود تا بتوانیم شاهد تسریع در اجرای آن باشیم.
وی همچنین اجرای خروجی بوشهر را به عنوان یک طرح بسیار مهم دیگر برای استان دانست و ادامه داد: در این سفر تلاش کردیم تا رحهای تحولزا را برای استان بوشهر مصوب و اجرا کنیم.
اعتبارات ۱۲۰۰ میلیارد تومانی مصوبات سفر رئیس جمهور
معاون برنامه ریزی استاندار بوشهر با بیان اینکه در مجموع بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرحهای سفر مصوب شده است، خاطرنشان ساخت: این اعتبارات تا سال ۹۵ تزریق خواهد شد در حالی که قابل مقایسه با اعتبارات استانی نیست.
وی با بیان اینکه توسعه سرمایهگذاری یکی از رویکردهای دولت است، اذعان داشت: تلاش داریم که با استفاده از شرکت سرمایهگذاری شستا زمینه استقرار صنایع نفت و گاز را در شمال استان بوشهر فراهم کنیم.
توسعه منطقه ویژه شمال استان بوشهر
عوضپور اظهار داشت: شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی تامین اجتماعی به عنوان سرمایهگذار پروژههای منطقه ویژه اقتصادی شمال استان انتخاب شده است و ظرفیت تولید سالانه دو میلیون تن محصول در این منطقه فراهم می شود که حجم سرمایهگذاری ان بالای دو هزار میلیارد تومان است.
وی همچنین از اخذ مجوزهای شرکت بهران آریا برای سرمایهگذاری در منطقه ویژه شمال استان بوشهر خبر داد و افزود: این شرکت نیز دو هزار میلیارد تومان برای آن سرمایه گذاری می شود.
معاون برنامه ریزی استاندار بوشهر تاکید کرد: در مجموع چهارهزار میلیارد تومان در منطقه ویژه شمال استان بوشهر سرمایهگذاری میشود.