به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تودیع و معارفه مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قم پیش از ظهر دوشنبه در مجتمع فرهنگی امامزاده سیدعلی(ع) استان قم با حضور حجتالاسلام علی محمدی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، حجت الاسلام محمد صادق صالحی منش استاندار قم و مدیران این اداره برگزار شد.
حجتالاسلام شوذب شیری مدیر کل سابق اوقاف و امور خیریه استان قم در این مراسم مورد تکریم قرار گرفت و حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم به عنوان مدیر جدید اداره کل اوقاف استان قم معارفه شد.
مدیر سابق اداره اوقاف و امور خیریه استان قم در این مراسم با بیان اینکه قم مرکز شیعیان اسلام است و دین از قم به سایر نقاط نشر یافته است، گفت: قم به دلیل وجود نورانی حضرت معصومه(س) و حوزههای علمیه و وجود علما دارای جایگاه خاصی است.
حجت الاسلام شوذب شیری ادامه داد: سازمان اوقاف اهمیت بسیار بالایی دارد و در زمان ائمه(ع) و بعد از آن اوقاف در قم جایگاه ویژهای دارد.
وی افزود: حقیقت این است که اوقاف علاوه بر عهده داری املاک اهل بیت(ع)، عهدهدار برنامههای فرهنگی در امامزادگان و تبیین و نهادینه سازی فرهنگ وقف است.
مدیرکل سابق اداره اوقاف و امور خیریه استان قم بیان کرد: امروزه دیگر اداره اوقاف یک اداره سنتی نیست، روش سنتی دستگاه اوقاف به روز شده است.
حجت الاسلام شیری عنوان کرد: برنامههای ابتکاری زیادی از قم به سایر مناطق انتشار یافته است که یکی از آنها مراسم بزرگداشت امام زادگان است.
۷۰۰ جلد موقوفه سند دریافت کردند
وی گفت: قم اولین استانی بود که مراکز راهبری مستقل طرح حافظان قرآن را انجام داده است و توانستیم با ۵۰ هزار شرکت کنند مسابقات قرآنی را برگزار کنیم و به رتبههای اول کشوری و بین المللی دست یابیم.
مدیرکل سابق اداره اوقاف و امور خیریه استان قم بیان کرد: ۱۷ هزار حافظ قرآن در استان قم تربیت شده است و در حوزه ترویج فرهنگ وقف کارگروه مشترکی را با حوزه علمیه تشکیل دادیم.
حجت الاسلام شیری عنوان کرد: یکی دیگر از کارهای برجسته استان قم تشکیل هیئت امنا امامزادگان بود و قم اولین استانی بود که مراکز فرهنگی امامزادگان را راه اندازی کرد.
وی گفت : ۷۰۰ جلد موقوفه بدون سند، سند دریافت کردند و در سامانه جامع موقوفات ۶۵۵۷ سند موقوفات به یکدیگر لینک شدند.
مدیر سابق اداره اوقاف و امور خیریه استان قم بیان کرد: یکی از کارهای شاخص که در استان قم انجام شد این بود که در ۶۵ امامزاده قم طرح جامع تکمیل و بازسازی انجام شده است و ۷۵۷ مسجد در قم هم کمک مالی دریافت کردند که این مهم در قم بی سابقه بوده است.