به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت خبری استانداری آذربایجان غربی، هادی بهادری ظهر سه شنبه در جلسه هماهنگی اجرای این طرح گفت: این تعداد چاه در مدت سه سال با هدف مدیریت مصرف آب و جلوگیری از برداشت های مازاد بر نیاز از چاه های واقع حاشیه رودخانه های حوضه آبریز دریاچه اجرا می شود.
وی افزود: براساس مصوبه ستاد احیای دریاچه ارومیه در سالجاری باید به ۶۰۰۰ چاه برق رسانی و در ۳۰۰۰ چاه کشاورزی علاوه بر برق رسانی کنتور های هوشمند نیز نصب و راه اندازی شوند.
معاون امور عمرانی استاندارآذربایجان غربی با اشاره به اهمیت و ضرورت کنترل برداشت ها از منابع آب زیرزمینی و سطحی در مزارع و اراضی کشاورزی نیز اظهار داشت: با اولویت بندی و تهیه نقشه های اجرایی برنامه عملیاتی در تکمیل شبکه های آبیاری واقع در اراضی پایین دست سدها و تعیین تکلیف چاه های واقع در محدوده دشت های حاشیه دریاچه احصاء میشود.
کیومرث دانشجو مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: چاه های دارای پروانه واقع در شهرستانهای حاشیه دریاچه ارومیه با مشخصات مکانی شناسایی شده است و در این مرحله ۴۶۳۹ چاه در شهرهای ارومیه، میاندوآب، بوکان، نقده و شاهین دژ برای برق رسانی مشخص شده اند.
کاظمی کیا مدیرعامل شرکت توزیع برق استان نیز در ادامه این جلسه گفت: نقشه های جانمایی چاه های فاقد برق با خطوط انتقال و توزیع شبکه برق موجود از طریق نرم افزار GIS هم پوشانی شده است و در مراحل بعدی برای برق رسانی مطالعات بعدی انجام و با انتخاب پیمانکار اجرایی می شود.
در ادامه این جلسه با تاکید معاون امور عمرانی استاندار و به منظور تسریع در اجرای عملیات برق رسانی با اولویت شهرهای ارومیه و میاندوآب مقرر شد نقشه های اجرایی با مشارکت شرکت توزیع برق و شرکت آب منطقه ای در قالب ناحیه بندی رودخانه های سریز به دریاچه تهیه و پس از تصویب اجرا شود.