به گزارش خبرنگار مهر، جلسه صیانت از حقوق شهروندی ظهر چهارشنبه با حضور علی ملازاده جانشین رئیس بازرسی ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور، مرتضی روزبه استاندار، ایوب رحیمی معاون سیاسی امنیتی استاندار و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد.
مرتضی روزبه در این جلسه با تاکید براینکه باید برای جلب رضایتمندی مردم با تبعیض و بی عدالتی مقابله کنیم و عدالت را حتی در مورد دشمنان خود اجرا کنیم، خطاب به مدیران افزود: در اجرای عدالت نباید فرقی میان خود و مردم قائل شویم.
استاندار قزوین از وضعیت توجه به حقوق شهروندی اظهار نارضایتی کرد و گفت: با همه تلاش های صورت گرفته در این بخش، رضایتمندی عمومی از عملکرد دستگاه های اجرایی پیرامون این موضوع پایین است.
وی با بیان اینکه با بررسی آمار و شاخص ها حل حدود ۷۰ درصد از مشکلات با تدبیر و تلاش مدیران قابل حل است و به مسایلی مانند تحریم ها ارتباطی ندارد، افزود: با تلاش، تدبیر و اجرای عدالت می توان از حقوق شهروندان جامعه پاسداری کرد.
روزبه بیان کرد: اگر ما می خواهیم سطح رضایت مندی مردم از عملکرد ما مسئولان بالا رود با مردمی که برای حفظ این انقلاب و نظام جان های عزیزان خود را ایثار کرده اند برخورد مناسبي داشته باشيم زيرا اصل و اساس برپایی عدالت به ارتقاء میزان رضایت مندی مردم بر می گردد.
استاندار قزوین، مسایلی چون تبعیض در جذب و به کارگیری نیروها در برخی دستگاه های اجرایی و وجود روابط ناسالم اداری در بعضی نهادها و دستگاه ها را از مهم ترین دلایل نارضایتی مردم و نقض حقوق شهروندی دانست و گفت: نباید در گرفتن خدمات و اجرای عدالت هیچ تفاوتی بین مردم عادی با یک مسوول باشد.
روزبه با تاکید بر اینکه مدیران باید بین خود و مردم تفاوتی قائل نشوند، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل موفقیت کشورمان در هشت سال دفاع مقدس وجود این حس بود چرا که مدیران و مسئولان به همراه فرزندشان در خط مقدم جبهه بودند و مردم نیز این صحنه ها را می دیدند که فرقی میان آنها و مسئولان نیست.
وی خواستار آسیب شناسی در حوزه عفاف و حجاب شد و افزود:به این موضوع باید به شکل واقع بینانه و ریشه ای بپردازیم.
استاندار قزوین در پایان با تاکید براینکه نباید زندگی اداری و غیراداری مدیران از جمله در موضوع توجه به عفاف و حجاب متفاوت باشد، افزود:این موضوع موجب بدبینی و بی اعتمادی مردم نسبت به مسئولان می شود.