به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد حسینی روز دوشنبه در مراسم تجلیل از ورزشکاران نمونه دانش آموز در مشهد بیان کرد: با اجرای طرح مطالعاتی و پژوهشی که سال گذشته در بین ۷۰ هزار دانش آموز انجام شد، سطح مطالعات در بین دانش آموزان دختر و پسر نتایج نگران کننده ای را نشان داد.
حسینی با اشاره به نتایج سنجش هیجانات مثبت افزود: در عزت نفس دختران ۳۷ درصد و پسران ۳۹ درصد و در خوش بینی دختران ۳۸ درصد و پسران ۳۰ درصد پایین تر از حد میانگین استاندارد شناخته شدند.
وی ادامه داد: در این تحقیق پژوهشی همچنین در شاخص نشاط نیز دختران ۴۰ درصد و پسران ۳۴ درصد پایین تر از حد میانگین استاندارد عنوان شدند.
وی افزود: این درحالی است که در هیجانات منفی شامل افسردگی، اضطراب و خشم، دانش آموزان سنجش شده بین ۱۸ تا ۴۰ درصد بیش از حد میانگین استاندارد دچار این هیجانات بودند.
وی با بیان اینکه هرچه هیجانات منفی افزایش داشته باشد شاهد رشد افسردگی و کاهش نشاط در جامعه خواهیم بود ادامه داد: در اثر کاهش ورزش های همگانی، آستانه تحمل جامعه نیز کاهش پیدا می کند و همین مسئله موجب بروز آسیب های متعدد می شود.
حسینی برگزاری المپیادهای ورزشی درون مدرسه ای را یکی از مهمترین اقدامات موثر برای رفع این مشکل عنوان کرد و ادامه داد: بابرگزاری این المپیاد ها بیش از یک میلیون دانش آموز به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ورزش درگیر شدند که این موضوع موجب افزایش روحیه نشاط و شادابی در مدرسه و جامعه خواهد شد.
وی همگانی ساختن ورزش را یکی از کارکرد ها و اهداف مهم تربیت بدنی در آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: حوزه آموزش و پرورش متاسفانه از آموزش زدگی، کنکور گرایی بیمارگونه، کلاس زدگی ناهنجارانه و نمره گرایی بیش از حد رنج می برد و لذا در سند تحول به رفع این موضوعات توجه جدی شده است.