نکا - معاون کمیته امداد مازندران گفت: از ابتدای سال ۹۳ تا کنون شاهد اجرا شدن چهار هزار و۷۰۰ طرح اشتغال زایی در استان بودیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سعادت معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد مازندران عصر سه شنبه در مراسم افتتاح دو طرح تولیدی و اشتغالزایی مرغ گوشتی در دو روستای زرندین سفلی و وریجی محله شهرستان نکا با اشاره به ایجاد فرصت شغلی توسط کمیته امداد اظهار داشت:  ما در کمیته امداد در مرحله اولیه دنبال ایجاد شغل پایدار نیستیم چرا که در ابتدا به دنبال  فرصت شغلی و افزایش سرانه درآمد خانواده ها هستیم.

وی افزود: این طرح ها نمونه ای از طرح های اجرایی اشتغال زایی در مازندران است که فرصت های شغلی بسیاری را در بر دارد همانطور که از ابتدای سال ۹۳ تا کنون شاهد اجرا شدن چهار هزار و۷۰۰ طرح اشتغال زایی در استان بودیم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد مازندران  با اشاره به اینکه برای اولین بار کلیه اعتبارات سیستم بانکی امداد صفر شده است، تصریح کرد : خوشبختانه در شهرستان ها کلیه اعتبارات تخصیصی بیش از ۹۰ درصد جذب شده و با این روند در آینده ای نزدیک شاهد خودکفایی مددجویان در بخش اشتغال خواهیم بود.

سعادت گفت: بیش از ۴۶۰ نفر از خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد با دریافت وام اشتغال زایی زمینه فرصت شغلی و اشتغال دو هزار نفر را در استان فراهم کردند این روند در حالیست که در پنج سال اخیر ضریب اشتغال با رسیدن به ۲/۱ درصد به ازای هر پنج طرح اجرا شده شش مددجو  مشغول به کار شدند.

این مقام مسئول ادامه داد: در برخی از مواقع با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه شاهد ریزش برخی از طرح ها بودیم که این امر نشان دهنده برخی از انحرافات در سیستم اقتصادی و بانکی است در واقع ما در کمیته امداد با درصد کمی از انحرافات مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه محرومین کمیته امداد جز کارآفرینان مادر زادی هستند افزود: محرومین علاوه بر اینکه جز کار آفرینان برتر به شمار می آیند از جمله گروه هدفی که در قبال دریافت اعتبارات از این نهاد ۹۰ درصد از این بودجه را در بخش اشتغال مورد استفاده قرار می دهند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد مازندران با تاکید بر اینکه پرورش مرغ باید به صورت بومی سازی صورت گیرد بیان کرد: امروز سلامت مردم و گروه های هدف از جمله معضلات و دغدغه های ما محسوب می شود چرا که زمانی می توانیم بهترین تولید کننده مرغ های بومی به صورت خوشه سازی باشیم در این صورت چرا سوپر های پروتئینی هنوز در روستاها خود نمایی می کنند.

اگر مقرر شد مشاغل خانگی در روستاها ایجاد شود تولید کننده ها نباید دغدغه فروش داشته باشند چرا که ما می توانیم با برند سازی محصولاتی اعم از مرغ و تخم مرغ بازار فروش این محصولات را در شهر و روستا فراهم کنیم.

ما در کمیته امداد به دنبال افزایش سرانه درآمد خانواده ها هستیم همانطور که در طی پنج سال ثابت کردیم می توانیم اشتغال پایدار را توسط کارآفرینان رقم بزنیم.

فرماندار نکا در ادامه با اشاره به اینکه در بحث امداد مغفولاتی را شاهد هستیم اظهار داشت: کمیته امداد می تواند این مغفولات را با عملکرد و راهکاری صحیح از طریق هم پوشانی و احیای فرصت های اشتغال زایی  برطرف کند.

وی افزود: اگر ظرفیت ها و پتانسل های اشتغال زایی  را در سطح شهرستان سازمان دهی کنیم  قطعا می توانیم اشتغالی کارا و درآمدی پایدار ایجاد کنیم در نهایت با همت والا و تلاش مجددانه می توانیم این امر را محقق کنیم.

نماینده عالی دولت خطاب به رسانه ها متذکر شد: رسانه ها می توانند با اطلاع رسانی صحیح وبه هنگام از ظرفیت ها وپتانسیل های شهر ستان مردم را به سوی مشاغل خانگی هدایت کنند.

گفتنی است طرح تولیدی و اشتغال زایی مرغ گوشتی در روستای زرندین با ظرفیت هشت هزار قطعه با اعتبار هشتصد میلیون ریال و تولید مرغ گوشتی  در وریجی محله به صورت خانگی با ظرفیت پنج هزار قطعه افتتاح به بهره برداری رسید.