سمنان - استاندار سمنان گفت: طلاب علوم دینی بعنوان پرچمداران حفظ و حراست از ارزش های اسلامی و فرهنگی نقش مهمی در حفظ بنیان خانواده، ترویج اخلاق و احکام و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد وکیلی صبح پنج شنبه در بازدید از حوزه علمیه عصمیه خواهران سمنان خطاب به طلاب این حوزه اظهار داشت: شما بعنوان پرچمداران حفظ و حراست از ارزش های اسلامی و فرهنگی نقش مهمی در حفظ بنیان خانواده، ترویج اخلاق و احکام و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان دارید.

وی ضمن تبریک دهه فجر و بیان اینکه بهمن ماه یادآور ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی‌های مردم است، اظهار داشت: مردم ایران اسلامی برای به پیروزی رساندن انقلاب اسلامی زحمات زیادی متحمل شده‌اند.

استاندار سمنان اعمال نظام ارزشی و اخلاقی اسلام در جامعه را یکی دیگر از دستاوردهای مهم انقلاب ذکر کرد که با هیچ یک از دستاوردهای دیگر قابل مقایسه نیست و افزود: امام راحل نیز در تمامی فرمایشاتشان به این موارد اشاره می‌کردند و در سیره امام هم به مسائل اخلاقی توجه زیادی شده است.

وکیلی گفت: دهه فجر را زمان مناسبی دیدیم تا با توجه به اینکه روز زن و خانواده در تقویم دهه فجر نام‌گذاری شده است، از حوزه علمیه خواهران سمنان نیز بازدیدی داشته باشیم؛ همانطور که در روز گذشته از حوزه علمیه برادران بازدید شد.

وی با بیان سخنی از امام راحل که فرمودند «مرد از دامان زن به معراج می‌رسد»، گفت: اگر حوزه‌های علمیه به ارزش‌های اخلاقی و بنیادی مجهز و از نظر بنیان خانواده تقویت شوند و مشوق خانواده‌ها باشند، می‌توانیم جامعه سالم و سلامت را نوید دهیم.

استاندار سمنان هدف از بازدید خود از حوزه علمیه خواهران را آشنایی با فعالیت‌ها و اقداماتی که این حوزه انجام می‌دهد، ذکر کرد و گفت: اگر مشکلی در این حوزه وجود داشته باشد، باید با هم‌فکری و هماهنگی با مسئولان این امر به بهبود شرایط بپردازیم و شاهد این باشیم که حوزه علمیه خواهران، مخصوصا امروز که جوانان ما به شدت نیازمند به اخلاق و تقویت بنیاد خانواده هستند، مبشران و مبلغان این امر باشند.

وی افزود: در بخش آموزش و پرورش نیز در دوره‌های ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان، مربی‌های تربیتی قوی نداریم و این حوزه‌ها می‌توانند پرورش‌دهنده مربیان خوب و آموزش‌دیده باشند و اگر چنین مربیانی تربیت شوند، می‌توانیم حضور فرهنگی خود را در راستای عملی در مجموعه مدارس داشته باشیم.

وکیلی با بیان اینکه باید همه تلاشمان را در راستای توسعه فضای فیزیکی حوزه علمیه خواهران استان انجام دهیم تا بتوانیم جلب و جذب بیشتر طلبه داشته باشیم، گفت: این حوزه فعالیت خود را شروع و ساختمان خود را متمرکز کرده است و باید تکمیل شود و توسعه یابد.

استاندار سمنان در خاتمه گفت: امروزه ظرفیت حوزه‌ها کم و مشتاقان و طالبان حضور در آنها زیاد است که باید فضای مناسبی برای توسعه این مجموعه داشته باشیم.

برچسب‌ها