به گزارش خبرنگار مهر، خالد سعیدی شامگاه شنبه در نشستی که به منظور رونمایی از محصولات چهار واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری کردستان به مناسبت دهه مبارک فجر و سالگرد تاسیس پارک علم و فناوری در سالن شهدای گمنام استانداری و با حضور استاندار تشکیل شد، گفت: زمینه فعالیت پارک در سه حوزه کشاروزی، معدن و فناوری است.
وی عنوان کرد: در حوزه معدن متاسفانه در استان فعالیت و اقدام چشمگیری توسط پارک علم و فناوری انجام نشده ولی در حوزه های کشاورزی و فناوری اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است.
وی اظهارداشت: متاسفانه تفاهم نامه هایی هم با تعدادی از دستگاه های اجرایی منعقد کردیم در حد تفاهم نامه باقی مانده است و در این راستا موفقیتی کسب نکرده ایم.
رییس پارک علم و فناوری کردستان با اشاره به اینکه حدود ۲۰۰ شرکت در استان متقاضی پذیرش در پارک بودند، بیان کرد: از این تعداد شرکت متقاضی ۶۰ شرکت پذیرش شدند و ۱۲۰ شرکت هم در انتظار پذیرش اند و ۲۰ شرکت هم به دلیل نداشتن شرایط لازم مورد تایید قرار نگرفتند.
سعیدی ادامه داد: تا بهمن ماه امسال ۷ شرکت دانش بنیان در حوزه کشاورزی، ۱۵ شرکت آی سی تی، ۸ شرکت در حوزه مکانیک و ۱۴ شرکت هم در سایر حوزه ها در پارک علم و فناوری استان پذیرش شدند.
وی به آمار اشتغال زایی ۳۰ واحد فناور دارای ماهیت حقوقی اشاره کرد و افزود: ۱۱۰ نفر در این تعداد واحد فناور به صورت تمام وقت و ۷۱ نفر هم پاره وقت مشغول به کار هستند.
وی عنوان کرد: فعالیت ها و خدمات مرکز رشد پارک علم و فناوری شامل برگزاری کارگاه های آموزشی، برپایی نمایشگاه، تشکیل جلسات، برگزاری کارگروه های ارزیابی و تخصصی است.
رییس پارک علم و فناوری کردستان اعلام کرد: ۵۰۰ هکتارزمین برای احداث شهر دانش در استان توسط شورای برنامه ریزی و توسعه استان به تصویب رسیده است.
سعیدی شهردانش را بزرگ ترین و ماندگارترین قدم در مسیر توسعه استان خواند و ادامه داد: در شهر دانش مرکز کارآفرینی، پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان و دانشگاه کارآفرینی احداث خواهد شد.
وی از عدم حضور تعدادی از مدیران دستگاه های مرتبط با محصولات تولیدی این چهار واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان گلایه کرد و اظهارداشت: انتظار می رفت مسئولان دستگاه های اجرایی در این جلسه شرکت کنند که متاسفانه هیچ کدام حضور پیدا نکردند.
وی بیان کرد: برای نشان دادن توانمندی های خود به سایر استان ها نیاز به همکاری و حمایت مدیران دستگاه های اجرایی استان داریم.
رییس پارک علم و فناوری کردستان عنوان کرد: قرار بود از سوی صندوق توسعه ملی ۳۰۰ میلیون تومان به یکی از شرکت های دانش بنیان استان اختصاص پیدا کند که بعد از آمد و رفت های فراوان تنها ۵۰ میلیون تومان این مبلغ را اختصاص دادند.
سعیدی اضافه کرد: هنوز به متخصصان و نخبگان استان اعتماد و باور کافی از سوی دست اندرکاران در خارج از استان وجود ندارد لذا باید در ابتدا توانمندی خود را به آنها ثابت کنیم.