به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسین قاضی زاده عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی مشهد در پاسخ به سوال خبرنگاران که مجلس شواری اسلامی برای حل مشکلات بخش صنعت و واحدهای تولید چه گام های اساسی برداشته است اظهار کرد: با توجه به تفکیک وظایفی که در بین قوای مختلف وجود دارد ما در بخش قانونگذاری قوانین متعددی را تصویب کرده ایم.
وی افزود: قانون خروج از رکود، اصلاح قانون مالیات و رفع موانع تولید و حمایت از تولید جزو قوانین اساسی بوده که مجلس در یک سال و نیم گذشته تصویب کرده است.
قاضی زاده با بیان اینکه به نظر می رسد در برخی جاها قانون گذاری زیادی هم داشته ایم عنوان کرد: تلاش کرده ایم اگر در جایی قانون دست و پاگیری وجود دارد آن را اصلاح کنیم و در این راه از نظرات نماینده تولید کنندگان در اتاق بازرگانی نیز استفاده کرده ایم.
وی با بیان اینکه درب مجلس به روی همه بخش های مختلف باز است تاکید کرد: ما در مجلس تلاش کردیم قوانین مزاحم را جمع کنیم تا قوانین و مقررات نقش تسهیل گری شان را داشته باشند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس دو کار اساسی دیگر را نیز انجام داده است که یکی از این کارها کاهش سهم نفت در بودجه کشور و دیگری سپردن بازار ارز به بانک مرکزی است.
وی با بیان اینکه ما پس از بالا و پائین کردن بودجه کشور در نهایت به این نتیجه رسیدیم که از رقم ۲۲۰ هزار میلیارد تومان نمی توان تعدی کرد گفت: بودجه بخش تولید و صنعت را به رقم هشت هزار میلیارد تومان رساندیم که فکر می کنم با توجه به اینکه این بخش، جزو بخش های حکومتی محسوب نمی شود و حکومت نقش حمایتی از آن را بر عهده دارد رقم مناسبی برای حمایت در نظر گرفته شده است.
قاضی زاده همچنین به بودجه سال آینده کشور اشاره و اظهار کرد: ما در مجلس رقم ۷۲ هزار میلیارد تومان سهم در آمد نفت در بودجه سال آینده کشور را به ۵۲ هزار میلیارد تومان رساندیم که از این مبلغ ۳۰ هزار میلیارد سهم پروژه های عمرانی و ۲۲ هزار میلیارد تومان سهم هزینه های جاری دولت است.
وی تاکید کرد: در صورت کاهش شدید قیمت نفت رقم ۲۲ هزار میلیارد تومان چیزی نیست که کشور را با مشکل روبرو کند.
نمایده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید در مورد نرخ سوختی که به واحدهای تولید داده می شود تجدید نظر کرد گفت: دولت و مجلس تا کنون جرات ورود به این مسئله را پیدا نکرده اند.