سنندج- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به وجود ۱۲۰ هزار و ۶۰۰ نفر بیمار خاص درکشور، گفت: حدود ۱.۵ درصد بیماران خاص کشور مربوط به استان کردستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، هومن قصری امروز شنبه در جلسه کمیته بیماران خاص که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: براساس آمار موجود تعداد بیماران خاص در کشور ۱۲۰ هزار و ۶۰۰ نفر اعلام شده که از این  آمار ۱.۵ درصد آن مربوط به استان کردستان است.

وی با اشاره به اینکه از جمعیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفری کردستان ۱/. درصد آن جزو بیماران خاص هستند،اظهارداشت:در مجموع تعداد بیماران خاص استان در سال ۹۲ یک هزار و ۶۰۲ نفر بوده که این تعداد در سال جاری به یک هزار و ۸۴۱ نفر افزایش یافته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه تعداد بیماران هموفیلی در استان در سال ۹۲، ۱۰۹ نفر و امسال به ۱۱۹ نفر رسیده است، عنوان کرد: تعداد بیماران مبتلا به ام اس دریافت کننده دارو از ۵۴۵ نفر در سال گذشته به ۶۶۹ نفر در سال جاری افزایش یافته است.

قصری تعداد بیماران مبتلا به تالاسمی در استان را هم  ۱۲۷ نفر ذکر کرد و اظهارداشت:  تعداد بیمارانی که در استان پیوند کلیه شدند در سال گذشته ۴۳۲ نفر بودند و امسال تعداد این بیماران به ۵۰۶ نفر رسیده است.

وی تعداد بیماران دیالیزی در کل کشور را بیش از ۲۴ هزار نفر ذکر و بیان کرد: ۴۲۵ نفر به عبارتی ۱.۸ درصد بیماران دیالیزی کشور در این استان وجود دارند.

وی به فعالیت ها و مساعدت هایی که بیماران خاص شده اشاره کرد و گفت: ۱۹۴ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان از سوی وزارت بهداشت به بیماران خاص استان در سال جاری مساعدت مالی شده است.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان هم به بیماران خاص و سرطانی ۶۵۳ میلیون تومان کمک شده است.

قصری از احداث بخش دیالیز بیمارستان سینا در شهرستان کامیاران خبر داد و اظهارداشت: احداث ساختمان این بخش را یک فرد خیر متقبل شده و دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز آن با صرف هزینه ای بالغ بر ۳ میلیارد ریال از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان تهیه شده است.

وی بیان کرد: تعدادی از بیماران خاص در استان برای دریافت خدمات درمانی باید به مرکز استان و گاها به سایر استان های کشور مراجعه کنند که انجام این امر مستلزم صرف هزینه های ایاب و ذهاب و اقامت می شود لذا بیشتر بیماران در این رابطه با مشکلات مالی مواجه شدند.

وی ادامه داد: بیمارانی که برای پیوند استخوان به تهران مراجعه می کنند باید اقامتی ۶ ماهه در آنجا داشته باشند لذا می طلبد دستگاه های حمایتی در این رابطه بیشتر این بیماران را یاری کنند.

برچسب‌ها