سنندج - معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: برای از بین بردن کارهای اشتباه باید در جامعه فرهنگ سازی مناسب صورت گیرد و مبارزه با مشروبات الکلی در کردستان نیازمند فرهنگ سازی است.

به گزارش خبرنگار، علیرضا آشناگر شامگاه دوشنبه در کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق مشروبات الکلی در استان کردستان اظهار داشت: ترویج برخی حرام ها از دستاورده های دشمنان در جامعه اسلمی است و باید با هوشیاری با آن موضوع برخورد کرد.

وی افزود: فرهنگ سازی، نهادینه کردن باورها و تکیه بر آموزه های دینی در بحث مبارزه با مشروبات الکلی می تواند نقش بسزایی را داشته باشد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان بیان کرد: روشنگری و آگاه سازی مردم در زمینه تاثیرات مخرب استفاده از مشروبات الکلی از مباحثی است که باید به صورت ویژه در دستورکار متولیان این حوزه قرار گیرد.

آشناگر یادآور شد: اجتماعی کردن بحث مبارزه با مشروبات الکلی در استان با توجه به مرزی بودن آن امری ضروری است.

وی ادامه داد: جامعه کردستان از لحاظ دینی مردمی متدین هستند و از این رو  می‌ توان از ظرفیت اعتقادی آنها در راستای اجتماعی کردن مبارزه با مشروبات الکلی استفاده کرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان بیان کرد: استفاده از مشروبات الکلی در دین اسلام حرام است و باید با قاطعیت با آن برخورد کرد و کوتاهی در این زمینه می تواند به آرمان ها و ارزش های اسلامی صدمه وارد کند.

آشناگر با اشاره به این مطلب که اگر در بحث حرام ها کوتاهی کنیم دست دشمنان را بر ای غارت از کشور باز کرده ایم، یادآور شد: یکی از حیله های دشمن تخریب انرژی و باورهای جوانان اسلام است و اگر جوانان به حرام ها و استفاده از مشروبات الکلی روی آورند آنها به راحتی می توانند به ارزش های دین و خاک اسلام ورود پیدا کنند.

وی ادامه داد: وجود مشروبات الکلی در بازار کشورهای اسلامی قابل توجیه نیست چرا که این مهم با موازین و دستورات دین مبین اسلام در تضاد است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و به دلیل عدم اعتقاد به دین خرید، فروش و مصرف مشروبات الکلی در کشور ایران آزاد بود و دولت خود مشوق ترویج آن در جامعه بود.

آشنگر اظهار داشت: اما به برکت نظام اسلامی و تکیه بر آموزه های دینی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات قابل توجهی در بحث مقابله با این پدیده شوم به عنوان بستر بسیاری از آسیب‌ های اجتماعی انجام شد.

وی افزود: استفاده از تمام ظرفیت‌ ها در بحث مقابله با قاچاق کالا به ویژه مشروبات الکلی و کالاهای ضد فرهنگی باید اولویت کاری مسئولان باشد و در کنار دستگاه ‌های نظامی و انتظامی به عنوان متولیان برخورد سلبی با این آسیب باید به صورت جدی برخورد کنند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنام خود بیان کرد: ایجاد کلینیک‌ های ترک مشروبات الکلی در استان به منظور درمان افرادی که به سو ‌مصرف مشروبات الکلی دچار هستند ضروری است.

آشناگر با تاکید بر این مطلب که حوزه درمان باید در این حوزه به جد ورود پیدا کند، یادآور شد: باید تمامی دستگاه های مربوطه با تمام توان ورود پیدا کنند تا این منکر از جامعه اسلامی حذف شود.

وی ادامه داد: همچنین باید در زمینه میزان مصرف مشروبات الکلی در سطح استان بررسی ‌های لازم انجام شود تا متوجه وضعیت کنونی در این حوزه شویم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش در راستای روشنگری و آگاه ‌سازی دانش ‌آموزان در مورد تاثیرات منفی مصرف مشروبات الکلی در قالب دوره‌ های آموزشی از دیگر نیازهای ضروری در این حوزه است.

آشناگر در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت:استفاده از ظرفیت رسانه ‌ها در حوزه مبارزه با مشروبات الکلی ضروری است و باید از طریق آنها ضمن ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به تشویق آنها به مبارزه با این معضل که بستر ساز بسیاری از آسیب‌ های اجتماعی دیگر است بهره‌ گرفت.

وی افزود: همچنین استفاده از شبکه ‌های اجتماعی با توجه به گرایش قابل توجه جامعه به ویژه جوانان به سمت آنها در راستای آموزش و روشنگری تاثیر قابل توجهی دارد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان بیان کرد: تعمیق و افزایش حساسیت مردم در راستای اجرای فرائض دینی و توجه به آموزه ‌های اسلامی از جمله راهکارهای مقابله با مصرف مشروبات الکلی است و باید از افرادی که دارای نفوذ کلام در جامعه هستند در این راستا بهر‌ه ‌گیری شود.