مدير كل آموزش سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت : طرح آموزش نحوه بر خورد گردشگران با رانندگان وسايل نقليه توريستي در تعدادي از استانهاي كشور اجرا مي شود.

مرتضي احمدي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبر گزاري "مهر" گفت : با توجه به هماهنگي هاي به عمل آمده با راهنمايي و رانندگي طرح آموزش رانندگان وسايل نقليه توريستي ابتدا در فرودگاههاي استانها اجرا مي شود و در مرحله بعد تمام وسايل نقليه در سطح استان از آموزش هاي لازم برخوردار مي شوند.

وي ضمن اشاره به طرح هاي آموزش سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت : به منظور حفاظت از ميراث فرهنگي و آثار باستاني و حمايت از اموال فرهنگي اين سازمان  يك هزار نفر در اين بخش با همكاري نيرو هاي مسلح ودانشكده هاي افسري آموزش مي بينند. 

وي تصريح كرد : همچنين 100 نفر از كارمندان اداره گمرك نيز به منظور حفاظت و حمل و نقل درست اشياء تاريخي و آشنايي با ارزش واقعي آنها آموزش خواهند ديد.

مدير كل سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اعتبار بخش  آموزشي سازمان افزود : بودجه امسال در مقايسه با سال گذشته افزايش  زيادي داشته است  به طوري كه اين مبلغ به يك ميليارد تومان رسيده و هم اكنون 30 درصد اعتبارات به بخش آموزش اختصاص يافته است.